marți, 14 august 2007

Vodca, cel mai bun afrodiziac din lume

Sexologii rusi au descoperit ca vodca este un foarte bun afrodiziac, imbunatatind performantele sexuale atat la barbati cat si la femei. In cazul barbatilor aceasta are ca efect intarzierea ejacularii, iar la femei aceasta creaza o stare de „fierbinteala”.

Vodca ofera un plus de placere in timpul actului sexual atata vreme cat cantitatea optima nu este depasita pentru a o putea consuma ca atare, adica precum un afrodiziac. De obicei alcoolul este recomandat de sexologi pentru cuplurile inhibate care nu se pot dezlantui in voie. Sexologii rusi au descoperit calitatea de afrodiziac ale alcoolui cu predilectie: vodca.

In functie de persoane, de cupluri si de mentalitate, vodca este de obicei considerata ca ceva nociv, nu ca un afrodiziac cu efecte de imbunatatire a raportului sexual. Eu cand mi-am luat tricoul cu "Vodka - Connecting People" lumea a ras si nu era de acord cu mine cand ziceam ca e adevarat. :P Uitati sexologii rusi cum sunt total de acord cu mine. Beti vodca si faceti sex mai bine, sau oare? Eu zic sa testati si sa ne spuneti si noua daca a fost mai bine cu vodca sau fara!

Un comentariu:

Leah spunea...

:))))...bine de stiut...tare articolul!