joi, 30 august 2007

E Oficial! Botezatu e Homosexual

De multe ori s-a spus in presa ca faimosul creator de moda Catalin Botezatu ar fi homosexual. S-a vehiculat ca ar fi avut diferite relatii homosexuale cu diferiti barbati, incluzandu-l pe manechinul Daniel Ciobanu. Cancan a intrat in posesia unei conversatii telefonice intre Daniel Ciobanu si Catalin Botezatu din care rezulta ca cei doi ar fi fost iubiti! Pe data de 8 Iulie 2004 cei doi au luat masa impreuna la Hotelul Scoica din Jupiter si apoi s-au cazat impreuna. La acel moment nu se putea demonstra nimic dar acum se pare ca se poate. Se pare ca relatia dintre cei 2 s-a rupt acum dar nu se stie niciodata. Daca vreti sa ascultati conversatia sau/si sa cititi stenograma acesteia o puteti face AICI, pe site-ul Cancan.

Femeile vor fi probabil dezamagite in ambele cazuri, cu toate ca Daniel Ciobanu se pare ca a avut diferite relatii cu anumite fete in ultimul timp. Si Botezatu a avut din cate stiu eu cu fete! Probabil sunt bisexuali amandoi, sau poate nu!

2 comentarii:

Anonim spunea...

As prefera mai mult varianta bisexualitati... :(

Anonim spunea...

Bianca Brad spunea la un moment dat ca a fost indragostit de ea. Daca e gay, imi pare rau ca e nevoit sa o ascunda. E greu sa traiesti cu masca asta, mereu stresat ca se va afla, mereu cu impresia ca nu esti in regula..