marți, 14 august 2007

Liz Hurley a fost aleasa vedeta cu cel mai frumos corp din lume

Frumoasa celebritate, Liz Hurley, a fost aleasa vedeta cu cel mai frumos corp din lume, in urma unei departajari realizate cu ajutorul a 5000 de cititori ai revistei „New Woman”, care au contribuit cu voturile lor in aceasta competitie in care s-au aflat numeroasa vedete.

Actrita a primit laude si din partea editorului revistei, pe numele sau Helen Johnston, care si-a facut public punctul de vedere afirmand ca Liz este zvelta, are un corp bine proportionat si aproape orice femeie si-ar dori sa arate ca ea. Editorul a vrut sa o arate pe Hurley ca fiind o fata ambitioasa, declarand ca munca si ambitia pe care Liz o are pentru a fi frumoasa, este greu de egalat.

Actrita sustine ca se mentine intr-o forma minunata datorita alimentatiei controlate si echilibrate avand mesele principale la ore bine stabilite, infomentandu-se in mare parte. Totusi frumusetea cere sacrificiile ei si cred ca nu ii confera o stare de exceptie infometarea in mod repetat. Daca ajunge anorexica cine stie daca o sa mai fie considerata sexy sau nu. Oricum, nu pot nega ca are un corp frumos dar totusi consider ca sunt altele cu un corp mai bun!

Niciun comentariu: