luni, 13 august 2007

Laura Andresan, petrecere erotica pentru Grasu XXL

In ultima vreme vedeta de televiziune (prin show-ul „Interzis”) cantareata cat si „diva” porno, cunoscuta (de catre barbati) Laura Andresan si Grasu XXL, rapperul care ii va realiza discul urmator, se pregatesc de petrecere. Dupa show-ul pe care ea l-a sustinut la Sarata Monteoru, unde s-a dezlantuit alaturi de dansatoarele ei si a incins ca de obicei atmosfera prin dansurile lor erotice, Laura impreuna cu Grasu XXL si restul staff-ului si-au dat intalnire dupa miezul noptii in jurul orei 2:00 in Campina, la Club President.

Acolo a fost organizat un after party in cinstea rapperului cu ocazia zilei acestuia de nastere unde cu totii si-au facut de cap profitand din plin de acest eveniment. Laura a declarat ca dansatoarea ei Adela a pregatit un numar special la party in cinstea lui Grasu XXL chiar pe melodia compusa de acesta pentru Laura „Zi-mi pe nume”. Imi pare rau ca Grasu XXL nu a avut prea mult succes pe scena rap dar se descurca omul. Acum o are pe Andresan („moartea” barbatilor) si ii produce un album, poate mai scoate si el unul in curand.

3 comentarii:

Leah spunea...

mda...deci intre Laura si Grasu e o diferenta destul de mare..si ma refer la genul muzical...dar macar de-ar fi asa si l-ar face sa mai scoata inca un album...ar fi ceva!

Anonim spunea...

Mie nu-mi place Laura A. nici de frica ... dupa ce ca-i urata nu are nici voce ...

Adrian spunea...

nici mie nu imi place Laura Andresan.
Grasu inregistreaza deja album nou din cate mi s-a spus dar nu are treaba cu Laura andresan. Ea are treburile ei si la gen muzical ea se apropie putin de R&B asa ca si Grasu uneori!