miercuri, 15 august 2007

Nicoleta Luciu: din cauza sanilor am mers cocosata

Frumoasa actrita de telenovele si "cantareata" Nicoleta Luciu avea proasta impresie in copilarie, despre ea, ca este foarte urata. Din declaratiile recente ea a sustinut ca prin clasele primare era „ascunsa” in ultima banca pentru ca ea credea ca este urata si pe deasupra mai era si rusinoasa.

„Chinuita” in copilarie de acest sentiment, vedeta TV a scapat de el abia in momentul in care impreuna cu o colega s-au inscris la un curs de modelling si cand s-a urcat pe podium. Dar impresia pe care Luciu o avea despre ea nu a disparut in totalitate sustinand ca din cauza sanilor care erau prea mari umbla cocosata in timp ce toata lumea ii spunea sa umble drept. In prezent, „complexul” din trecut pe care ea il avea a propulsat-o pe culmile succesului, devenind o faimoasa actrita si pozand in numeroase reviste pentru barbati, in Romania bineinteles.

Trecuta prin aceste etape nu foarte placute pentru ea, Nicoleta a reusit sa isi infranga teama si nu se mai simte complexata deloc, ba dimpotriva este o femeie sigura pe ea cu mult sex-appeal si pentru care intretinerea corporala si aspectul ei fizic este o prioritate. Acest fapt este normal pentru ca majoritatea "fanilor" sunt barbati care vor sa o vada mai mult dezbracata decat imbracata. Imi pare sincer rau pentru ea deoarece am vazut-o in cateva interviuri si nu a lasat intotdeauna impresia de sunt frumoasa dar proasta pe care o cere mass media romaneasca de la ea, sau cel putin asta cred eu ca cere de la ea.

Niciun comentariu: