joi, 9 august 2007

Taxa de acces in Gara de Nord Omorata

In sfarsit va disparea taxa de acces in Gara de Nord, Bucuresti. Decizia a fost luate de Ludovic Orban (Ministrul Transporturilor), urmand ca aceasta sa intre in vigoare in cel mult doua saptamani. Acum taxa de 1 leu nu mai trebuie platita si aceasta alegere vine firesc si este asteptata de multa lume. Instaurata mai intai ca sa tina cersetorii departe de peron, aceasta "tehnica" a esuat deplorabil, cum era si de asteptat de altfel.

Ca sa scurtam rapid acest articol plictisitor, decizia a fost luate ieri printr-un ordin dat de Ludovic Urban, acesta considerand taxa ca fiind inutila. Banii stransi din perceperea acestui Leu Greu la intrare in Gara de Nord nu acopera sumele destinate platii firmei care se ocupa cu statul si perceperea tributului pe la intrari. Mi se pare si normal atata vreme cat nu isi faceau treaba cum trebuie. Si eu si multi altii au intrat in Gara de Nord cu bilete vechi sau dand 50 de bani in loc de 1 leu, bani ce intrau in buzunar si femeile de acolo inca iti si multumeau. Daca le cereai un bilet nici buna ziua nu iti dadeau.

Directorul CFR Calatori, Alexandru Noaptes spera ca romanii s-au civilizat si ca in gara se vor pastra aceleasi conditii ca pana acum. Interesant, eu nu prea am vazut conditii dar daca spune dansul probabil o fi!

Niciun comentariu: