sâmbătă, 4 august 2007

As vrea sa fiu in Timisoara - Concert Uriah Heep

Momentan sunt in Bacau si urmeaza nu stiu ce concert in aer liber langa gigantica, "soon" to be finished, cea mai mare catedrala din SE-ul Europei, un concert plin de muzica dance, comerciala, la care nu am ce cauta. As prefera sa beau o Silva Bruna in eternul Subway sau pe insula un Ursus (caci pe insula, la debarcader, nu are nici Silva Bruna, nici Carlsberg, nici Beck's). In fine, nu despre asta este vorba aici, in noaptea asta cel mai frumos ar fi sa fiu in Timisoara din doua motive importante. In primul rand este cineva acolo langa care as vrea sa fiu cam tot timpul si al doilea motiv este ca este concert Uriah Heep, in aer liber in piata Unirii, cu ocazia "Ziua Timisoarei", un eveniment ce a inceput ieri si se termina maine.

Din nou ne intalnim cu probleme de marketing pentru ca foarte putina lume stie ca Uriah Heep vine din nou in Romania, dupa Bucuresti, Zalau si Arad, si bineinteles ca se va afla cand deja va fi prea tarziu. Tin minte si acum prima data cand a fost trupa aceasta in Romania si reactia mea a fost: "Pe bune, au fost acolo, si de ce nu am aflat de nicaieri?". Spre deosebire de alte concerte sa zicem ca acum inteleg cat de cat. E Ziua Timisoarei, nu prea are treaba cu restul tarii deci e cat de cat ok. Uriah Heep va primi 15.000 dolari si in deschidere, cei care vor fi acolo vor putea asculta pe Paula Selling, Narcisa Suciu si bineinteles Iris. Intr-un contrast total maine va fi "super" concert sustinut de Fly Project si Anna Lesko. Cu Anna Lesko nu am nimic, ea canta live si nu suna rau live deci e ok.

In noaptea asta eu voi sta acasa si voi lucra probabil si un grup de prieteni din Timisoara vor asista la concert Uriah Heep. Azi se pare ca a plouat in oras, nu stiu daca mai ploua inca dar sigur nu va conta. Eh, poate data viitoare. Impresii live despre concert vom avea maine aici. Sa speram ca va fi bine caci Filarmonica de ieri se pare ca nu s-a auzit prea bine!

Niciun comentariu: