marți, 7 august 2007

Ochelari De Soare Pe Ploaie

Acum vom discuta despre niste specimene aparte in lumea oamenilor. Unii ii considera smecheri sau la moda, altii cool iar cei care au mai multe in cap ii vad ca niste fitosi incurabili. Teoretic si moda ii influenteaza si cam asta se considera cool dar nu vad ce este cool in asta. Vorbesc despre purtarea unor ochelari de soare negrii, gen Morandi, cand afara ploua. Intrebarea logica ce se poate pune este: de ce sa porti ochelari de soare cand nu e pic de soare afara? Oare nu de asta se numesc ochelari de soare, ca sa ii porti cand cerul e senin si soarele iti afecteaza ochii? Hai sa zicem ca inteleg daca sunt pusi pentru a masca un ochi vanat dar si atunci tot par ciudati. Adica hai sa o luam asa. Afara ploua torential, lumea e cu umbrele si din cand in cand se observa cate un "smecher" cu ochelari de soare negrii, cat mai mari, obligatoriu fara umbrela cum merge prin ploaie si optional flutura niste chei de la ce se vrea a fi masina lui "cool".

Ce este interesant este ca acest fenomen incepe sa se extinde si la persoanele care nu pot intra in cercul de "cool". Am vazut multi tipi in special, umbland pe ploaie sau cand e cerul intunecat (ca sa nu mai spun de ore gen 12 noaptea) intr-un tricou fara maneci aratandu-si muschii (care nu ii au deloc dar sa trecem peste asta) si purtand ochelarii minune plus cheile de rigoare. La o analiza mai apropiata putem observa ca acele chei sunt de la o Dacie 1310 si putem sa ii vedem si la volan cu acelasi accesoriu "fatal".

Concluziile pot fi multe dar cel mai probabil este ca aceste persoane se ascund in spatele unui perete negru. E foarte comod sa discuti cu o fata daca nu iti vede ochii nu? Lasati ochelarii acasa si purtati-i cand trebuie. Ochii aia sunt importanti si pot fi folosit ca sa agatati o tipa, nu trebuie sa ii mascati. In discoteca nu va ajuta sa vedeti tot negru, nu va face sa dansati mai bine sau sa vorbiti mai bine. Take 'em off. Purtati ochelarii de soare cand este soare!

5 comentarii:

Leah spunea...

ete na...da,ok,una e sa ii porti la soare si alta noaptea dar dak tin eu minte bine pe la mare faceai si tu asta asa k nu vb putintel aiurea acuma...de ex fetele isi mai pun ochelarii d soare p cap noapte pt k:..1.se vede fain si 2. iti tin parul fain..deci imbini utilul cu placutul. Si la o adik daca vrei sa fii fitzos ce t deranjeaza p tine..dak tu esti intr-un fel si ceilalti alt fel nu inseamna k tre sa ii ataci sau mai stiu eu ce..fiecare e cum e cu preferintele si ideile lui. Dak mai tii tu minte acum vre-o 2 ani la mare era o tipa p terasa d la Green Day kre dansa k o disperata..unii se uitau la ea k la o nebuna noi ne uitam k la o nebuna kre stie sa se distreze si ne placea d ea. Asa k gandeste-te la ceva..nu toti sunt asa cum vrei tu sa fie!

Adrian spunea...

:) Nu tin minte sa fi purtat ochelari de soare cand ploua afara. Eu la asta ma refer in special! Una e sa fii fitzos si una sa pari un fatalau total cand esti fitos, vezi exemplul cu Dacia!

Leah spunea...

:)...nu am zis k ai purtat p ploaie...dar noaptea ai purtat. Cat despre cheile d la Dacia 1310...da...ai dreptate(desi e o masina buna in lipsa d altceva)

Anonim spunea...

Ia uita-te pe http://www.heritage-tech.net/374/tip-for-driving-in-heavy-rain-wear-sunglasses/ legat de purtatul de ochelari pe timp de ploaie. Sunt sigur ca specimenele de care vorbesti nu stiu de asta, dar nu generaliza aiurea totusi ;) .

Adrian spunea...

of, tot timpul tre sa fie si o contra. Cred ca s-a inteles ca nu ma refer la ochelari de soare care sunt buni pentru condus. Si daca ploua si porti ochelarii e recomandabil sa fie de condus pentru ca daca nu si sunt ochelari de care spun eu aici ca poarta luma mai rau iti face. Chiar nu generalizez aiurea. Uite-te in jur si ai sa vezi. Trei sferturi dintre acei ochelari sunt PROSTI pentru condus :)