joi, 2 august 2007

Infernul BCR

Am tot rezistat sa nu critic o anumita parte a acestei banci dar deja nu se mai poate. Folosesc serviciile BCR de mai mult timp cu scopul de a scoate cecuri trimise din strainatate. Este convenabil deoarece comisionul este mic si dupa 30 de zile in 90% din cazuri banii puteam sa ii scot. In restul de 10% dupa 35 de zile maxim. Aici intram in comparatie cu BRD de exemplu deoarece am cativa prieteni care asteapta in jur de 45 de zile pentru a scoate un cec.

Revenind la BCR, de fiecare data cand am fost la aceasta banca a trebuit sa astept enorm de mult pana imi venea randul. Tot timpul lume multa, dar nu aceasta este problema. Ieri am stat 65 de minute ca sa pot scoate banii de pe un cec. In fata mea erau 5 oameni. Deci avem o medie de peste 10 minute pe fiecare persoana care se duce acolo. In timp ce eu stateam in fata operatorului acesta discuta cu colega diferite chestii total nelegate de mine sau de banca. Am vrut apoi sa depun 2 cecuri, ghiciti ce, nu se poate dupa ora 1. Aici vorbesc de sucursala din Bacau, in Bucuresti se putea dar acolo am intalnit o faza mult mai comica. De fiecare data cand trebuia sa faca operatoarea o copie xerox la buletin sau orice alt act trebuia sa mearga in partea cealalta a bancii deoarece numai acolo putea face acest lucru. Am ajuns chiar la o situatie in care persoana respectiva a facut de 3 ori drumul acesta doar la mine. Prima data ca sa verifice cecurile, a doua oara ca sa imi faca o copie la buletin si a treia oara ca sa faca o copie la formularul pe care il completasem. Mie nu prea mi se pare normal asa ceva.

Sunt foarte multe de spus referitor la BCR, in special legat de centrele principale. E un adevarat infern sa mergi pana si sa depui bani pe card. Daca vrei sa iti verifici situatia contului te poti astepta sa stai chiar si 2-3 ore doar ca sa iti dea o foaie care dureaza 2 minute sa o scoata. Bineinteles ca tot stai vreo 5-10 minute pana ti-o da. Nici nu ma iau de ritmul de tastare al operatorilor.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Aveam un comentariu mult mai pompos..pe care ulterior l`am pierdut :))..in fine, sa trecem direct la subiectul care ne intereseaza, interesul functionarilor din banci este aproape zero, ii intereseaza putin spre deloc de cozile care se formeaza in fata ghiseului.
Pana data viitoare..toate cele bune si cozi cat mai putine!
PS:Multa rabdare si tutun :D