luni, 13 august 2007

Gina Pistol S-a Batut cu o Prostituata

Vedeta Playboy Gina Pistol s-a incins in weekend putin cam tare. Vineri ea s-a retras intr-un club din Mamaia cu niste prieteni si spre dimineata, culmea, inainte sa plece, s-a decis sa se duca la WC. Mai multe fete stateau la coada, a stat si ea si au aparut doua tinere care au dorit sa intre in fata tuturor. Asta a enervat-o pe Gina Pistol la maxim. Comform spuselor unui martor:
"Fata care a vrut sa intre in fata era cu o prietena. Gina i-a zis sa se duca la coada, ca altfel o da afara! De la asta a inceput un adevarat circ. Cele doua prietene s-au luat de Gina, una a prins-o de gat, iar cealalta injura ca la usa cortului. Am inteles ca fetele alea sunt cunoscute prin cluburile de noapte de pe litoral, ca se ocupa cu prostitutia. Nici Gina n-a stat cu mainile in san si a impins-o pe una dintre ele de perete. In tot scandalul care s-a iscat a aparut si Codin “Poponet”, dar si un barbat care era cu celelalte doua fete.
S-au luat toti la cearta, iar “Poponet”, fostul iubit al Ginei, a pus mana pe telefon si a chemat mai multi bodyguarzi"
Ca sa fie tot perfect, barbatul care era cu cele doua au dat telefoane si atunci au venit smecherasi din Constanta. Pana la urma totul s-a rezolvat, cei implicati cazand la pace. Si uite cum din cauza unor femei si a mersului la baie intr-un club se poate isca o bataie frumoasa intre bodyguarzi si smecherasi. Ar fi fost probabil o bataie pe cinste daca bodyguarzii clubului respectiv nu ar fi intervenit si ar fi potolit spiritele.

Un comentariu:

Leah spunea...

no bine acuma...de data asta a fost din cauza mersului la baie si a unor femei dar sa nu generalizam! Dak fetele cu mai putina clasa au crezut k este "normal" sa ocupe tronul primele e problema lor dar respt sa spun nici gina nu e usa de biserica. Ei bine si cum 3 persoane care se ocupa mai mult si mai putin cu aceeasi meserie au un spate "bazat"..ori de tigani si smecheri ori de bodyguarzi..a iesit ce a iesit!