duminică, 5 august 2007

Florian Pittis a murit

Din nefericire oamenii de valoare ne parasesc unul dupa altul. Acum o ora a decedat Florian Pittis, un ome foarte cunoscut pe scena muzicii folk, un bun actor si un realizator de emisiuni radio. Majoritatea il cunosc datorita faptului ca a fost unul dintre membrii originali ai formatiei Pasarea Colibri, alaturi de care a cantat pana in anul 2001, inregistrand albumele "In cautarea cuibului pierdut", "Ciripituri" si unul din cele mai de succes cd-uri ale formatiei, "Cantece de bivuac". Pittis a facut multe pentru muzica in general, a promovat muzica buna si nu doar asta l-a facut cunoscut.

Pe 30 Iulie 2007, Florian Pittis a fost internat la Spitalul Oncologic Fundeni in stare grava, suferind se pare de cancer la prostata. Astazi, 5 August 2007, cantaretul si actorul Florian Pittis s-a stins din viata. Sa-i fie tarana usoara si mie personal chiar imi pare rau. A fost un om important pentru Romania din punctul meu de vedere.

3 comentarii:

Anonim spunea...

RIP :-<

Anonim spunea...

Actorul cu plete, nonconformistul care ne-a cantat "Vinovatii fara vina", asa probabil ca ni-l vom reaminti pe Florian Pitis. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Anonim spunea...

un mare om!!un om care ar fi trebuit sa nu innbatraneasca niciodata...deoarece o merita!!un om cu mult suflet si multa cultura!!!il voi stima si respeca mereu!!dumnezeu sa-l odihneasca!!