sâmbătă, 11 august 2007

Dans la bara cu „anonima” Britney Spears

Dupa parerea majoritatea criticilor din industria de muzica , candva faimoasa printesa pop Britney Spears se crede a fi o cauza pierduta din aproape toate punctele de vedere. Acesta afirmatie va fi intarita atunci cand cei care vor privi pozele de la cel mai recent videoclip al divei o vor vedea in postul unei animatoare care face senzatie imbracata in niste haine de scena deocheate potrivite pentru rolul care il are in respectivul videoclip.

Britney si`a angajat o echipa de oameni care sa o ajute sa filmeze acest videoclip care se zvoneste a fi un esec total, ca de altfel si pictorialul care aceasta l-a realizat in revista Ok!Magazine.Esecul acestui clip se datoreaza fitelor, neimplicarii si dezinteresului ei pentru acest proiect al ei care se vroia ceva interesant si de succes in acelasi timp.

Candva o vedeta cu renume, o printesa a muzicii pop dupa care multe fetite si fete mureau cand ii auzea melodiile la radio si TV , fiind un model pt acestea, iar acum o actrita cu probleme de personalitate. Declinul acesteia se pare ca nu se mai termina si din ce in ce mai multe vesti sunt nocive la adresa popularitatii ei. Dupa ce a atacat-o pe mama ei zicand ca aceasta s-ar fi culcat cu fostul ei sot, acum pe platourile de filmari ea fumeaza non stop si bea energizant dupa energizant, plus un scurt masaj la fiecare ora. Nu se mai termina cosmarul asta numit Britney Spears.

Si ca cercul sa fie complet va invit sa va uitati si la un clip facut de un tip pe YouTube despre evolutia vocii acestei foste dive:

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ea nu are probleme cu vocea , ci cu capul ... pacat! O armata de oameni au facut-o vedeta si acum chiar nimenu nu mai reuseste s-o aduca la normal ? Cu siguranta ca si-a pierdut motivatia de a fi o buna cantareata , o buna mama... ceva s-a intamplat cu ea ... sa fie anturajul de vina... nu stiu cum se face, ca toate fetele care vin in contact cu Paris Hilton ajung rau ...hmmm...

Leah spunea...

da..intr-adevar e foarte trist! Ar fi ajuns departe daca ar fi urmat calea pe care un om normal ar fi urmat-o insa..ce pot sa zic..celebritatea i-a luat mintile!