joi, 16 august 2007

Cel mai vizionat video de pe YouTube

Cel mai vizionat filmulet de pe siteul YouTube, care a avut un succes enorm cu accesari de peste zece milioane de vizitatori (cand m-am uitat eu la el avea 13,573,067 vizualizari), a fost postat de un american. Filmuletul este unu mini clip cu animale de aproximativ opt minute, realizat de un turist american, pe numele sau Dave Budzinski, aflat in vacanta in Africa de Sud, in parcul national Kruger, reusind sa inregistreze un numar fabulos de accesari.

Inregistrarea a surprins o banda de lei si un crocodil infometati, care se luptau pentru prada, un pui de bivol saracu, care in final a fost salvat de turma din care facea parte, aceasta luptandu-se cu felinele pentru a-l salva.A ceasta scena a avut un succes fulminant pe internet, ajungand sa fie preluate si de alte siteuri si analizata si de unele televiziuni americane. Pe scurt videoclipul arata cateva leoaice cum ataca cativa bivoli si prind un pui. In lupta de a il omora acesta ajunge in apa impreuna cu leoaice si apare si un crocodil. Pana la urma castiga leoaicele dar apare intreaga turma de bivoli. Ceva de genul tatal a venit cu gasca sa isi salveze copilul.

Realizatorul acestui material video a fost omul potrivit la locul potrivit.
Pentru a fi mai concludente aceste afirmatii si succesul de care s-a bucurat inregistrarea v-am pregatit chiar filmuletul cu pricina sa va dati si voi cu pararea:


4 comentarii:

Leah spunea...

like daaaamn that is such a good "movie"!...e fantastic ce mai...am ramas cu gura cascata..prea tare..mai ales k micul "buffalo" a scapat cu viata din ghiarele leilor si coltii crocodilului! Amazing!

Adrian spunea...

da, a fost foarte tare. SUper videoclip! :P

Anonim spunea...

ACEST FILMILEŢ VINE ÎNCĂ O DATĂ SĂ NE SPUNA CA NU TREBUIE SA RENUNŢĂM NICIODATĂ, NICI CHIAR ATUNCI CÂND MECIUL PARE DEJA CÂŞTIGAT DE ADVERSARI...

Anonim spunea...

Total de acord Tornado