joi, 2 august 2007

Becali vrea Wu-Shu

Nu stiu daca ati observat un interviu cu Becali care a fost difuzat ieri sau alaltaieri. Se discuta despre huliganii de la meciurile de fotbal, bineinteles in legatura directa cu "suporterii" Steaua si Dinamo. Patronul Stelei a spus ceva foarte interesant si poate eficient. El a zis ca trebuie lasat sa faca el ordine pe stadion in sensul ca ar aduce 20 de sportivi de la Steaua Wu-Shu ca sa tina ordine pe teren. Nu stiu eu cat de eficienti ar fi cei 20 impotriva la 200-300 de "fani" porniti pe cearta dar ce este si mai interesant este ca undeva pe la sfarsitul interviului a micsorat numarul luptatorilor pe care i-ar aduce la 10 si apoi la 5. Acum sa ne gandim. 5 luptatori de top de la Steaua Wu-Shu versus 300 de huligani inarmati cu ce pot rupe din bucati de stadion. Hmmmm, oare cine ar castiga?

Discutand putin mai serios, este foarte trist ce se intampla. Am ajuns la nivelul in care un tata nu mai poate merge cu fiul lui la stadion pentru ca s-ar trezi cu o noua tunsoare in combinatie cu scuipat si seminte plus o sansa intotdeauna de a iesi pe targa. Nici jandarmii care sunt la meciuri nu au cine stie ce treaba. Ei ar trebui sa fie antrenati dar la televizor am vazut de multe ori lupta unu vs unu dintre un jandarm si un suporter in care jandarmul dadea vreo 20-30 de pumni si adversarul nu cadea. Sa nu credeti ca acel individ era cine stie ce mare si musculos. Era mai mic ca jandarmul deci acesta clar, fiind antrenat, ar fi trebuit sa il doboare rapid. E trist cam tot ce se intampla pe aici!

2 comentarii:

Anonim spunea...

ar trebuii sa mai citesti dintre scrierile mele .. nu sunt cliseee sunt punctele mele de vedere .. unele patite .. altele adevarate .. altele deh .. auzite .... bafta in continuare :-)

Anonim spunea...

mmmh .. mersi .. cred ..dar multi din zilele noastre au uitat ce inseamna sa fii blogger .. cat despre faza cu geanta aia .. da .. asa e daca iti da ea voie .. da majoritatea nu iti dau .. si daca iti dau sigur o sa faca si unpic scandal ca de ce a durat atat sau .. ma rog .. intelegi tu unde ma duc cu asta .. cat despre .. obtii ce vrei .. ia gandeste-te .. meci sau iesit in oras cu pretena ? tu vrei meci .. dar o sa obtezi pentru iesit in oras .. de ce? .. cearta .. si daca tii la ea .. cedezi .. ea sigur nu va ceda .. ca nu intelege de ce e un meci atat de important .. si asta e doar un exemplu .. app eu ma refer la fomeia de zii cu zii .. nu .. ceva care se apropie de perfectiune ;)