sâmbătă, 11 august 2007

Angelina Jolie a Renuntat la Femei

Angelina Jolie este recunoscuta ca bisexuala si nu s-a sfiit niciodata sa recunoasca acest lucru. Acum tendintele la lesbianism ale actritei nu mai exista. De fapt, probabil mai exista dar aceasta a renuntat la relatiile sale cu femei de dragul sotului, Brad Pitt. Angelina a declarat:
Nu mi-am ascuns niciodata orientarea bisexuala, dar, de cand sunt cu Brad, nu mai e loc de asa ceva in viata mea
Angelina Jolie a mai spus si ca este foarte fericita alaturi de sotul ei si ca tot ce trebuie acesta sa faca pentru a o tine langa el este sa ramana sexy. O alta dezvaluire asupra relatiei celor doi actori a fost facuta tot de ea intr-un interviu:
"Are incredere oarba in mine si stie ca nu-l insel. Ma lasa sa vorbesc cu cine vreau"
Nici nu prea ar avea ce sa faca Brad Pitt. Angelina Jolie oricum face ce vrea si daca acesta nu este de acord sunt sanse mari ca actrita sa faca ce isi propune chiar daca sotul ii interzice.

Un comentariu:

Leah spunea...

ce mai...brad nu o lasa pe angelina si nici angelina pe el chiar de s-ar afla ca unul dintre ei e bi/tri sau le place sa faca plaja nud!(nice view)Pe de alta parte subiectul numit lesbianism e foarte tentant pt orice fata mai..."dezghetata" si impulsiva. Am o mai multe prietene care au incercat si erau foarte multumite..nu sunt lesbiene dar daca as avea ocazia as incerca! Asta e totul...dak esti tanar poti incerca aproape orice si urmarile nu sunt atat de importate. Dar pt k m-am departat d la subiect..revin spunand bravo celor doi care stiu ce vor!