miercuri, 8 august 2007

3 Tineri Executati in America

Trei liceeni au fost executati langa zidurile scolii Newark, unde invatau. Tinerii stateau intr-o parcare alaturi de o colega de-a lor si ascultau muzica intr-o parcare de langa liceu. Atacatorii au aparut din senin si au impuscat-o pe fata abandonand-o apoi pe o alee. Dupa aceasta au obligat baietii sa stea in genunchi langa un zid si i-au impuscat in cap. John Mcclain, unchiul fetei grav ranite a declarat:
"Sunt socat. Este uimitor, pentru ca acesta fata era foarte ambitioasa si stia ce vrea de la viata. Se pregatea sa mearga la colegiu."
Mama unuia din baieti de asemenea a spus ca fiul ei dorea sa devina preot si lupta pentru dreptate. Poate asta l-a si omorat avand in vedere faptul ca zona din jurul scolii respective este considerata una din cele mai rau famate din Newark iar politistii cred ca ucigasii sunt membrii ai unei bande traficante de droguri. E foarte trist cand se intampla asa ceva, mai ales ca asistam la o executie a unor tineri de liceu. Ei nu au fost doar impuscati ci facuti un exemplu pentru ceilalti.

Un comentariu:

Leah spunea...

Uite asta e un subiect de-a dreptul revoltator!Cum ca o banda de traficanti de droguri care mai au jumatate din neuronii kre ii aveau inainte de a deveni dependenti si traficanti au ucis cu sange rece 3 adolescenti doar pt distractie sau cum ziceai tu..de a da un exemplu celorlalti. Trist,de-a dreptul trist!