miercuri, 19 septembrie 2007

Hai Sa-l Dam In Judecata Pe Dumnezeu

Se pare (chiar daca stiam de mult) ca nu doar George W. Bush este ciudat cand vine vorba de America si nu este singura persoana aleasa de populatie care nu are ce cauta in functii de conducere, parerea mea. Mai exista si un alt individ, senator, pe nume Ernie Chambers care parca incearca sa il intreaca. Vorbim de SUA, unde Dumnezeu este folosit foarte des de catre politicieni si se face rugaciune inainte de fiecare sesiune a Legislativului. Ernie Chambers va depunde dosar la un tribunal din Nebraska si il va da in judecata pe Dumnezeu pentru ca zeitatea i-a adus amenintari teroriste lui si alegatorilor sai, inspira teama si cauzeaza moarte si distrugere. In mintea lui Chambers, Dumnezeu a cauzat "inundatii teribile, uragane infioratoare si tornade terifiante". E ciudat ca tipul pare ne-religios si totusi crede in existenta lui Dumnezeu, pe care il considera probabil mai degraba Satana. America, tara tuturor posibilitatilor, ca si Romania de altfel.

3 comentarii:

Leah spunea...

HA HA si iar HA! Cred k e cel mai stupid lucru auzit eveeeer!!! Presupunand ca i se intenteaza proces lui Dumnezeu...cine il apara?:)

Anonim spunea...

Nu-i exclus ca procesul sa se judece, la cat de dobitoci sunt americanii totu-i posibil.

Anonim spunea...

Intr-adevar el pune lucrarile lui Satan pe seama lui Dumnezeu.Probabil si invers.Acesta este pacatul de neiertat!La fel Isus a fost acuzat ca lucreaza cu Beelzebub ,capetenia dracilor.Sa ne rugam sa nu ajungem pana acolo.Astfel tot mai ramane speranta.