sâmbătă, 23 iunie 2007

Suferim de Seceta Acuta

Melodia "Reanimare" de la C.T.C. spune la un moment dat "Daca toti voteaza viitorul ma ingrijoareaza". Ei bine asta sa fie ultima problema pentru ca se pare ca anul acesta alta va fi principala situatie datatoare de durere. Specialistii analizeaza ca de obicei dar acum dau si un verdict. Se pare ca in iulie si august toata Romania va suferi de Seceta Acuta, in special in sud, est si sud est unde deja caldura se va ridica la nivelul de hardcore. Reprezentanti ai ANM (Administratia Nationala de Meteorologie) a spus ca rezerva de umidiate curenta este situata la un nivel moderat iar in zonele mentionate mai sus probleme apar iar pentru ca ne aflam intr-o "seceta pedologica extrema". Daca locuiti in Ialomita, Constanta, Calarasi, Galati, Buzau, Giurgiu, Olt sau Ilfov de exemplu ar trebui sa stiti ca agricultura va avea mult de suferit.

Se pare ca in curand toata tara va fi suferinda de seceta acuta la propriu si nu doar intelectuala ca pana acuma. Intr-o zi se va intampla si ce am visat cand aveam cam 13 ani: lumea va merge dezbracata pe strada ca in California.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sa inteleg k dak e sa stau in ucuresti innebunesc d cald...dak e sa ma duc la bacau innebunesc si acolo si dak fac drumul Baca- bucuresti sau Bucuresti-Bacau innebunesc si p drum...damn...se pare k va trebui sa stau numai la munte si la mare:)...cat despre dezbracare...cine nu stie k oamenii din romania merg deja dezbracati pe strazi...o vezi la tot pasul fie o fusta extrem d scurta fie un baiat in pantaloni scurti si fara tricou...putem sa spunem k suntem a 2-a Californie:)