vineri, 22 iunie 2007

Basescu Si Boc il vor pe Geoana?

In ultimul timp apar atatea jocuri politice pe scena romaneasca si aberatii din ce in ca mai stupide incat devine din ce in ce mai greu sa se mai inteleaga ceva. Bogdan Olteanu, lider PNL, spune ca Emil Boc si Traian Basescu i-ar fi oferit postul de premier lui Mircea Geoana. Astfel liderul PSD ar fi condus un guvern format din democrati. Olteanu sustine ca totul s-a intamplat intr-o discutie nocturna la Palatul Cotroceni:

"I-am cerut domnului Basescu ca, in loc de aceasta demagogie cu aratarea stenogramelor de la discutiile cu PNL, sa arate stenograma discutiilor nocturne cu PSD de la Cotroceni. Cum domnul Basescu si domnul Boc i-au propus domnului Geoana functia de premier" - declaratie facuta la Craiova intr-o conferinta de presa. De asemenea Olteanu a mai completat zicand ca "Opozitia nu stie ce va face saptamana viitoare, asa ca mi-e greu sa spun ce va face in toamna. Daca acest program de guvernare nu va avea sustinere, atunci va fi o motiune de cenzura si Guvernul va cadea. Noi nu avem alt program de guvernare. Vreau sa vad daca promisiunile domnului Traian Basescu fata de domnul Geoana au valoare, pentru ca atunci domnul Geaona va fi premier si va avea un Guvern PD, iar noi vom face opozitie"
Sincer, daca e sa mearga un guvern condus de Mircea Geoana format din membrii PD nu m-ar deranja si nu ar deranja pe nimeni cred. Geoana in timpul in care era ministru de externe a facut o treaba foarte buna pentru Romania si in cele din urma va ajunge candva si mai sus daca totul merge exact cum merge momentan.

Niciun comentariu: