miercuri, 20 iunie 2007

Mania Conquiztador

ConQuizTador 100%De vreo 2-3 zile mi s-a recomandat site-ul ConQuizTador. M-am inscris si vreau sa spun ca m-a captivat putin. Bine, recunosc, putin mai mult! ConQuizTador e un joc online care se joaca in trei, tot timpul oameni sau roboti cum vreti. Se pun intrebari diferite si in functie de raspunsuri castigati puncte etc etc ca la orice joc. Partea buna e ca e captivant si are unele intrebari interesante (dar si unele complet idioate sa fiu sincer) care te fac sa te gandesti si iti imbunatatesc si cultura generala ceea ce e un plus mare avand in vedere ca nimeni nu mai citeste in ultimul timp. Azi am reusit sa fac si primul joc perfect. Un astfel de joc se realizeaza cand practic cuceresti toata Romania si invingi cei 2 adversari. Dovada e poza din post in caz ca ziceti ca nu e adevarat, eu sunt KingOgKings (am scris gresit la inregistrare in loc de "of" am pus "og" - stupid me). In fine, neinteresant, va invit sa il jucati. Join ConQuizTador - distrati-va si invatati lucruri noi!

3 comentarii:

ervin spunea...

de acord cu tine....eu sunt un jucator mai vechi :D...si am inceput sa tzin minte multe chestii .....e tare educativ. Mai bine decat sa ma uit la TV.
si apropo...poti sa itzi schimbi numele de regat...te ajuta moderatorii de pe chat ...bafta la joc

Vall spunea...

King, bine ai venit in "Imperiul Conquiztadorilor"!
Acest joc se adreseaza aproape tuturor categoriilor de varsta, ofera jucatorilor posibilitatea de a castiga premii reale, jucatorii nefiind obligati sa scoata nici un leu din buzunar, ofera ocazii nenumarate de a interactiona cu ceilalti jucatori si, de ce nu, de a lega noi prietenii. Totul este astfel conceput incat sa ofere jucatorilor satisfactia petrecerii timpului intr-un mod placut. O singura conditie este impusa jucatorilor, aceea de a folosi un limbaj civilizat :), conditie , cred, intalnita pe orice site conceput de oameni seriosi.
Succese in batalii! :)

Anonim spunea...

se pierde timpul cu folos pentru acest joc