vineri, 29 august 2008

Ce S-a Mai Cautat

De mult nu m-am mai uitat ce s-a cautat pe Google pentru a se ajunge pe blog-ul asta. Mereu ma fascineaza acest algoritm de cautare al Google care da gres in asa un hal. In fine, hai sa vedem cu ce m-am distrat cand m-am uitat la cautarile din ultimul timp.

Pentru prima data cel mai cautat termen este "pastila de slabit". Nu avem doar o pastila de slabit ci Si Viagra si Pastila de Slabit. Apoi avem "muzica de petreceri". Am o senzatie ca ati cautat manele dar din nefericire ati gasit alta Muzica de Petreceri. Apoi avem "mall Bacau". Ma bucur sa zic ca avem si Arena Mall si Noaptea Reducerilor - Arena Mall Bacau. Urmatorul termen este mai interesant: "Andreea Marin Sani". Putem sa il punem in aceeasi categorie cu "Andreea Marin Goala" si "Sex cu Andreea Marin" daca imi permiteti. Partea amuzanta este ca nu am scris niciodata despre Andreea Marin si singurul post in care apare este Cine este Ana Maria Prodan. Se pare ca sanii sunt la putere ca mai avem si "Poze cu sani Nicoleta Luciu". Nu avem poze cu sanii ei ci doar o declaratie de-a dansei: "Din cauza sanilor am mers cocosata!"

Acum ca avem cate ceva din ce s-a cautat si am omis anumiti termeni care chiar is aveau sensul, hai sa vedem ce chiar nu avem pe blog. Acestia sunt termeni cautati pe google si care au dus spre acest blog si chiar nu imi dau seama de ce: "jocuri cu prezervtive" (ciudat), "imi tot rod unghiile" (mai, poate e doar lipsa de Calciu sau stres), "Cristina Rus Sex" (mai face si ea din cand in cand cu siguranta), "cum se pune un prezervativ pe p@#$" (daca ai folosit cuvantul ala in cautare ar trebui sa stii deja cum), "visez ca ma blochez in lift" (eu nu), "fut@# camin MD" (mai am fost si eu la unul dintr-astea sper ca nu apar pe vreun filmulet undeva), "cu p@#$ la soare" (ce bine e), "tratamente pentru cresterea sanilor" (nu am nevoie - incearca un site de specialitate), "filme cinematograf Arena Mall Bacau" (nici macar nu exista cinematograf inca la Arena Mall Bacau) si muuuulte altele.

Niciun comentariu: