miercuri, 20 august 2008

Cum sa Devii un Scriitor mai Bun?

Recent ma uitam pe net la tutoriale, tips and tricks si in general sa vad ce mai zice lumea mai mare din SEO si din intamplare am ajuns sa citesc si blog-ul lui Brian Clark (tipul din poza) legat de copywriting. Probabil unii din cei interesati de acest domeniu au auzit de el cu toate ca ma astept ca majoritatea nu au auzit de ei si se orienteaza mult mai mult spre persoane ca QuadZilla care publica informatii legate de Black Hat SEO. Oricum, revenind la topicul in discutie, Brian Clark a scris un mic articol despre cei 10 pasi necesari pentru a fi un scriitor mai bun AICI.

Am apreciat mult aceste 10 puncte pentru ca scot in evidenta ce este cu adevarat necesar in site-uri personale pe Internet, in ceea ce ar trebui sa fie un blog si nu numai. Tot domeniul Copywriting este foarte vast si unii ajung sa se specializeze pe anumite domenii tocmai pentru ca este dificil sa fii un copywriter bun pentru toate. De exemplu, daca eu nu am nici o treaba cu medicina nu prea o sa am cum sa scriu despre medicina si mai ales intr-o alta limba. Este adevarat ca putem sa devenim mai buni in scris doar prin a scrie mai mult si acest mic fapt nu este valabil doar aici. Prin a face mai mult din orice activitate, devenim mai buni la ea. Nu cumva chiar si daca faci sex mai mult o perioada devii mai rezistent si atunci cand ai o pauza se pierde o parte din rezistenta?

Din punctul meu de vedere este foarte simplu cand vine vorba despre a scrie pentru blog-uri. Daca nu crezi in ce scrii nu mai scrie pentru ca se simte si vizitatorii revin si stau pe site-ul tau doar daca gasesc informatie care este interesanta pentru ei. Chiar daca este interesanta se simte cand e scrisa doar pentru bani si atunci numarul vizitatorilor cu adevarat legati si care apreciaza ce scrii se micsoreaza brusc. Invatati SEO, cititi cat mai mult dar nu neglijati scrisul din placere, in special cand e legat de blog-uri si rezultatele vor fi mult mai mari decat daca ati face un blog despre ceva ce nu stiti deloc!

Niciun comentariu: