marți, 31 iulie 2007

Godsmack Moment

Nu e nici un secret ca imi plac multe genuri de muzica (in afara de manele care din punctul meu de vedere nici nu ar trebui considerat un gen de muzica ci o dovada pura ca plagiatura va exista intotdeauna) iar acum am un moment Godsmack. Azi am vrut sa ascult Godsmack si va recomand si voua cateva piese care mi se par foarte bune. Godsmack e o trupa buna care e foarte putin apreciata in Romania, chiar si de cate ascultatorii heavy din nefericire.
Mai intai sa incepem cu "Voodoo" care e din punctul meu de vedere cea mai buna piesa a lor si nici nu e prea hard plus ca prinde bine la mai multi ascultatori de rock:

Al doilea videoclip pe care vi-l propun e de la melodia "Spiral", foarte foarte reusita dar cat de cat similara cu Voodoo din unele puncte de vedere. Aceasta este varianta acustica a melodiei (care mie mi se pare mai buna ca originalul) iar imaginile sunt ceva facut de NASA nu stiu exact ce.

Ultima melodie propusa e tot un clasic al lor ca sa zic asa. Piesa "I Stand Alone" apreciata din nou de multa lume. Face parte din coloana sonora la "Scorpion King". Chitara de inceput e foarte puternica si heavy asa.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Imi place Godsmack

Anonim spunea...

You are a very smart person!

rH3uYcBX

Anonim spunea...

I just love your weblog! Very nice post! Still you can do many things to improve it.