miercuri, 4 iulie 2007

O felie de Pizza = O poza Erotica

Cu totii stim ca sexul vinde orice, dar nu ma asteptam sa vad ca asa este si cand vorbim despre pizza. Patronii unei pizzerii din Winnipeg, Canada, au inceput sa puna in aplicare o campanie publicitare inedita formata dintr-o oferta de nerefuzat. La fiecare bucata de pizza se ofera cate o poza erotica. Bineinteles ca toate pozele sunt diferite ca doar omul se plictiseste de acelasi material de fiecare data. Rezultatul a fost ca acest restaurant are din ce in ce mai multi clienti, asa de multi incat proprietarii s-ar putea sa deschida alte pizzerii in orase importante ale tarii cu aceeasi oferta. Corey Wildeman, patronul, a declarat:
Nu vor da niciodata faliment, pentru ca oamenii vor fi mereu intrigati de oferta noastra. Toata lumea stie ca sexul vinde, asa ca sunt increzator in reusita.
OK, sexul vinde dar sunt curios cum ar fi primit un astfel de restaurant la noi in tara. Va dati seama ce scandal ar iesi impotriva presupusei imoralitati a acestei oferte, asta ca sa nu mai spun de varsta la care s-ar putea intra in local si cine stie ce alte restrictii cum ar fi geamuri fumurii ca la sex shop-uri.

Un comentariu:

Anonim spunea...

now this is funny...si f interesant..au avut o idee de milioane..si la propriu si la figurat:)...in fine..bravo lor cat despre ideea deshiderii unui astfel d restaurant in romania...ei bine sunt de-acord cu tine,ar fi un subiect controversat si ar fi fost intors pe toate partile pana ar fi dat faliment.In-afara oamenii sunt mult mai deschisi..noi am ramas cu regimul conservator din pacate...si cand zic noi ma refer la parintii si bunicii nostri...noua generatie e singura care ne poate indrepta gandirea la un alt nivel!