miercuri, 4 iulie 2007

Basescu vs Hrebenciuc

Avem un nou scandal, de proportii ceva mai mici dar cu siguranta mai interesant avand in vedere ca avem la mijloc iubire, ura intre parinti si politica. Ne intalnim cu un Romeo si Julieta contemporan dar modernizat si facut ceva mai patetic. Daca in lumea lui Shakespeare era vorba de dueluri, moralitate si in general altele erau valorile principale acum lucrurile stau altfel. Julieta nu are 14 ani ca in piesa de teatru. Ea este fata lui Traian Basescu care, comform tabloidelor, ar avea o idila cu baiatul lui Victor Hrebenciuc. Reactia presedintelui s-a vazut clar intr-o emisiune de pe Realitatea TV in care acesta i-a avut interlocutori pe Emil Hurezeanu si Robert Turcescu. Traian Basescu a declarat:
Mi-ar fi chiar imposibil sa devin ruda fie si prin alianta cu acest Hrebenciuc (Viorel) pentru care am un dispet profund.
In timpul emisiunii au existat mai multe remarci dure la adresa liderului deputatilor PSD dar la urma urmei si acesta din urma a avut cam aceleasi lucruri de spus despre presedinte, folosind bineinteles alte cuvinte. Se pare ca am intrat in runda 1, sa vedem continuarea, rundele succesive, cate or sa fie si deznodamantul. E pacat bineinteles cand politica intervine in iubire dar iubitii sigur stiu asta deja si o simt.

Niciun comentariu: