sâmbătă, 28 iulie 2007

White Horse

Tocmai am venit de la mare, am stat in Costinesti. In total am stat o zi la plaja (si aia in Vama Veche) deci pot sa spun ca nu am venit prea negru si cum tenul meu e cat de cat inchis, oricum nu e alb, plus parul de pe maini si pe picioare se putea zice cat de cat ca am fost la mare. Acuma de ce nu am facut plaja? Simplu! Noaptea stateam in White Horse mult si ziua muream de cald si alegeam sa dorm intr-o camera super calduroasa ca apoi seara sa mananc cate ceva si sa ma pregatesc sa ma intorc in White Horse. Acest club este unul care chiar ma atrage si sunt destul de multe persoane care sunt de aceeasi parere cu mine. Sunt indivizi care merg an de an in Costinesti doar pentru a ajunge aici, in White Horse Internet Pub cum scria pe un afis. Pentru cei care nu stiu (si sunt sigur ca sunt multi), White Horse are si un mini net cafe da, insa nu e deloc un Internet Pub. Avem niste mese de biliard, vreo 3 baruri si cateva mese unde poti sa stai linistit sa bei si sa asculti muzica BUNA cum gasesti in putine locuri. S-ar putea sa para surprinzator sa auzi doar rock intr-un club la mare care culmea, e la 5 minute de foarte populara discoteca RING. Cum e de ales sa auzi muzica buna intr-un loc unde ai sanse sa nu gasesti locuri si sa mergi intr-o discoteca sa o vezi pe Laura Andresan intr-un show fierbinte in timp ce asculti muzica atat de tare incat nu iti auzi nici propriile ganduri e lesne de inteles (cel putin pentru mine) de ce alegeam White Horse in fiecare seara. Compania bineinteles ca nu poate fi neglijata. Grupul asta de timisoreni cu care petreceam noptile acolo (de obicei doar 3) erau exact genul de oameni cu care sa te simti superb intr-un loc ca acela.

Am putut asculta chiar cateva melodii care mie imi plac foarte mult. In primul rand melodia preferata - Deep Purple - Child in Time - la care pur si simplu am intrat in transa. Apoi altele multe care sunt superbe pur si simplu de la Pink Floyd, Phoenix, Cargo, Rolling Stones, Metallica, Manowar, Ella Fitzgerald, Bob Dylan, Johnny Cash si de ce nu chiar Godsmack si Iron Maiden. Astea sunt doar printre cele pe care mi le aduc aminte. Ah, era sa uit de The Doors cu un Alabama Song care a mers perfect cat timp am dat pe gat un shot dublu de tequila ieftina dar atat de buna in atmosfera de acolo. E adevarat ca s-a mai schimbat, acum am avut si parte de o adunatura maricica de copii EMO de radeam cu prietenii ca s-a mutat media de varsta in White Horse de la 20 si ceva la 17 ani. Chiar si atunci a fost binisor, muzica tot buna, mult mai comerciala dar foarte ascultabila sa zic asa. Si apoi au mai fost si cateva melodii la care se dansa pe rupte peste tot, o varsta de nastere ce marca si 8 ani de venit anual in White Horse (eh eu am numai vreo 3) si multe altele. 12 tequila plus 2 beri intr-o seara care au culminat cu o intersectie (cine a fost pe acolo stie la ce ma refer) si inca atatea incat v-ati plictisi probabil. Oricum la anul sper sa fiu tot acolo, in aceeasi companie (plus sau minus 2 baieti dar fata conteaza sa fie aceeasi) plus inca vreo 2-3 prieteni care stiu ca ar aprecia locul. White Horse ne vedem la anul!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Hate u, hate u, hate u!!! >:P
In rest... White Horse rules :p

Anonim spunea...

am avut placeresa sa vizitez acest loc...si va pot spune ca este unul din locurile speciale de pe pamant..exista ceva divin in acest loc...daca aveti ocazia sa ii faceti o vizita nu o irositi.

Andra spunea...

in White Horse totul e posibil

p.s: nimeni nu stie :P