vineri, 24 octombrie 2008

Nu va Mai Uitati la Wrestling pe Sport.ro

Stateam putin si ma uitam la televizor si dau pe Sport.Ro. Observ pay-per-view-ul WWE No Mercy, pe care il vazusem deja dar apare la televizor. Acuma sunt atatea probleme de nu imi vine sa cred. Trebuie sa recunosc ca ma uit la wrestling de pe vremea WCW, o perioada pe care majoritatea fanilor din Romania nu o stiu cu siguranta. In primul rand, No Mercy a fost acu ceva timp si in urand va fi Cyber Sunday. Toata lumea stie deja rezultatele dar comentatorii vorbesc de parca s-ar intampla acuma tot. E de-a dreptul incredibil si nu imi vine sa cred cum de in toata lumea aproape spectacolele sunt in acelasi timp si la noi nu. E adevarat ca sunt si pay-per-view-urile dar totusi, este o prostie. Daca va uitati pe Sport.Ro si apoi pe WWE.com se poate foarte des sa vedeti campioni diferiti.

Ce ma deranjeaza cel mai mult este ca acesti comentatori sunt de-a dreptul patetici. Fac atatea greseli incat ma sperii. In comentarii ei gresesc manevre lintr-un mod atat de deranjant. Un simplu diving la ei e un frog splash. Un pin la ei e un submission. Glumele lor sunt proaste si nu sunt amuzante. Pur si simplu devine atat de greu sa te uiti la un show care ar trebui sa fie entertainer.

Sugestia mea, ca un tip care chiar am urmarit si ma mai uit din cand in cand la acest sport, uitati-va pe YouTube.com. In mod normal nu sunt deloc pro piraterie dar cu ce vad pe Sport.ro trebuie sa spun si asta. Pay-per-view-urile apar a doua zi pe net pe torrente. Downloadati-le si uitati-va la ele si la SmackDown si Raw pe YouTube. Ca sa fie totul si mai rau, la transmisia de pe Sport.ro nici macar nu fusese meciul Undertaker vs Big Show de la No Mercy si ghiciti ce, pe site era deja rezultatul si clip-uri din meci. E o lipsa de profesionalism total si o bataie de joc.

Niciun comentariu: