sâmbătă, 8 decembrie 2007

Nicoleta Luciu si Metroul

Cati dintre voi ati vrea sa va intalniti cu Nicloeta Luciu? Cei care vor de acuma s-ar putea sa aiba o sansa daca merg cu metroul prin Bucuresti. Vedeta ProTV si protagonista a telenovelei.....pardon, serialului "Inima de tigan" nu mai vrea sa mearga cu automobilul personal prin oras deoarece intarzie la intalniri. Cea mai buna varianta sta clar in metrou. Poate va intrebati daca nu are probleme Nicoleta cu admiratorii, mai ales in inghesuiala pe care o stim cu totii in capitala noastra la metrou. Ei bine, cuvintele ei exacte au fost:
"Nu mi-e frica sa calatoresc cu metroul atunci cand vin in Bucuresti. Unii oameni ma recunosc, mai vin sa-mi ceara autografe, dar majoritatea n-au tupeu sa ma abordeze."
Ciudat, adica smecherasii din Bucuresti nu au curajul sa se laude ca au pus mana pe un san de-al Nicoletei Luciu, asa, chiar daca ea nu ar vrea? Se pare ca nici "smecherii" nu mai sunt smecheri. Oricum, felicitari Nicoleta pentru alegerea buna pe care ai facut-o. La urma urmei si ea si toti din entertainment au dreptul sa mearga cu metroul singuri si linistiti fara frica de a fi agasati de vreun fan exagerat.

Niciun comentariu: