marți, 11 decembrie 2007

Iar se baga Becali Degeaba

Omul asta mi se pare un mister total. Nici nu mai stiu cati antrenori a schimbat pana acuma la Steaua si la urma urmei se baga unde nu ii fierbe oala. Nu Becali este antrenorul Stelei, daca ar fi atunci el ar trebui sa stea be banca si sa dea indicatii la meciuri. Incep sa inteleg de ce fanii stelisti incep sa fie deranjati de ce se intampla la Steaua. Chiar daca Becali este patronul, trebuie sa isi dea seama ca si el este o mare parte din problema actuala la Steaua. Acuma Becali a declarat ca in curand se va baga si peste Lacatus, daca rezultatele nu apar in meciul urmator. Lacatus a raspuns diplomat, zicand ca a fost anuntat de catre Gigi Becali asupra intentiilor sale si ca atunci cand se va intampla ceva se va afla optiunea lui si "ce gandeste Lacatus".

Din declaratia calculata a lui Lacatus eu personal am inteles ca va pleca de la Steaua in momentul in care Becali se va baga in organizarea exhipei. Asta ar insemna ca Steaua ar mai schimba un antrenor si ca sa fie totul si mai perfect, Becali ar intra in conflict si cu un simbol al Stelei, cu Lacatus, asta dupa un simbol al fotbalului romanesc in Hagi. Incep sa cred ca Becali se crede din ce in ce mai mult Dumnezeu la Steaua si nu numai. Oare ce va face omul asta cand Steaua va ajunge in B si lumea nu o sa mai vina la stadion? In prostia pe care o vad acum la Steaua, tre sa ne gandim si la posibilitatea asta daca toate merg asa in continuare.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Hai sa fim seriosi. Cum sa ajunga steaua in B? Practic e imposibil.

Anonim spunea...

messaging host heading carolinas selective speculation shield moos dont cough janis
lolikneri havaqatsu

Anonim spunea...

вобщето не всё верно вы описали :) [url=http://filekachai.ru/sitemap.xml ] скачать alawar игры [/url] скачать опера мини в мобильный
[url=http://skachkafilov.ru/sitemap.xml ] скачать itunes 64 [/url]
http://scachatfile.ru/sitemap.xml

скачать реферат экономический рост

http://filescachat.ru/sitemap.xml

скачать книгу лабиринт розы

http://file-scachat.ru/sitemap.xml

скачать самоучитель по flash играм