marți, 15 septembrie 2009

Keywords care duc Spre Drakudemine.com

Am si uitat de cand nu m-am mai uitat la asta. Am inceput mai mult sa ma concentrez pe alte proiecte si am uitat complet de cuvintele cheie amuzante pe care romanii le cauta si ajung pe Drakudemine.com. Partea amuzanta este ca multi bloggeri fac asta doar pentru a mai face niste keyword spam. Eu doar ma amuz. Ia sa vedem.
  • "Cel mai bun banc" - Lumea inca mai cauta cel mai bun banc. Nu il am pe cel mai bun dar sigur la asta se ajunge: "Cel mai Bun Banc din Lume"
  • "Dragoste in Vremea Holerei" - Da, o carte foarte buna pe care o recomand oricui are macar putin romantism in sange. Mai multe detalii in mini review-ul cartii de AICI.
  • "10 motive sa te lasi de fumat" - Pe aproape. Acelasi scop dar un alt titlu: "10 Motive sa NU va lasati de fumat".
  • "Goluri si Goale" - Am scris foarte putin despre asta AICI dar nah, lumea se pare ca de fapt este obsedata si vrea sa vada cat mai multi sani, chit ca sunt aceeasi de fiecare data la Goluri si Goale.
Avem aici cam 4 keywords-uri care sunt normale si care e normal sa apara pentru ca am scris cate ceva despre asa ceva. Acuma e interesant cum lumea a cautat ce urmeaza si a ajuns pe blog-ul asta.
  • "In timpul sexului" - In timpul sexului cu siguranta nu functioneaza ce o sa citesti pe nici un blog. Daca inca te documentezi ori nu ai facut sex deloc ori va urma o ejaculare precoce.
  • "Jocuri cu masini daci tunate" - Hmm, romana nu stii si vrei Dacia intr-un joc pe calculator. Probabil trabantul ar fi mai indicat ca sigur merge mai bine in joc ca in realitate, ca si Dacia de altfel. Am ignorat complet gramatica :P
  • "Cum se dezvirgineaza o fata film video" - Deci vrei si film si video si sa vezi cum se dezvirgineaza o fata. Oare daca vezi un clip cu asa ceva va deveni brusc ceva mai interesant? Sigur e vorba de o virgina la mijloc, cine a cautat sau cine cauta sa dezvirgineze dar totusi. How is that going to help?
  • "Statusuri pentru baita" - HMMM, asta chiar e amuzant. Trebuie un status pentru BAITA? Nu vrei si un status pentru Veceuas? Sau pentru dusuletz? Ce-ar fi sa spui la status Away from the Computer? Sau poate caut film cum sa dezvirginez o fata pe gogle. (nu am scris gresit google)
Ma bucur ca am scapat in sfarsit de majoritatea cautarilor cu p@#$ piz@# fu@# etc care erau cateodata in trecut. Asta inseamna ori ca gogle a imbunatatit algoritmul (ceea ce oricum face constant) sau ca in sfarsit am si material mai bun decat ce ai gasi la astfel de cautari.

Niciun comentariu: