vineri, 27 martie 2009

Keywords Care duc la Drakudemine.com

De fiecare data ma amuz cand ma mai uit sa vad ce keywords sunt folosite pentru a intra pe drakudemine.com Sunt total de parere ca motorul de cautare google.ro est mult mai putin eficient pentru ca sunt foarte putine pagini in limba romana pe Internet in comparatie cu limba engleza. In acest spirit de obicei te poti trezi cu o pagina care nu are legatura cu ce cautai de fapt. De asemenea, de fiecare data rad pentru ca vad ce chestii pot cauta unii. Haideti sa vedem ce se gaseste si nu in functie de unele keywords folosite:
  • Cristina Rus - Se pare ca nu prea se scrie pe Internet despre Cristina Rus pentru ca nu am vorbit de ea decat de 2 ori si ultima data a fost legat de Noaptea Reducerilor la Arena Mall Bacau.
  • Cel Mai Bun Banc - Cel Mai Tare Banc din Lume - Cel Mai Tare Banc Posibil - Sunt multe variatiuni de cuvinte cheie pe tema asta dar toate se refera la post-ul ASTA. Nu stim daca vorbim despre cel mai bun banc din lume dar totusi, sunt bune bancurile alea 3 care apar AICI.
  • Ana Maria Prodan - Ciudat pentru ca singurul post legat de asta e ala in care ma intreb Cine este Ana Maria Prodan?
  • Jurnalul Unei Iubiri - Am scris despre aceasta carte AICI.
Acum, mai sunt multe keywords normale, care au legatura cu drakudemine.com dar sunt cateva care chiar nu inteleg ce legatura au. Exemple sunt:
  • Andreea Marin Goala - Nope, nu o sa gasiti asta aici dar intr-un mod ciudat cautarile cu Andreea Marin goala duc pe drakudemine.com pentru ca am vorbit despre Ana Maria Prodan. Totusi, cine este Ana Maria Prodan?
  • Cantece cu Prostii - Oare ce cauta omul asta de fapt? Cantece cu injuraturi sau cantece proaste? Cantece cu injuraturi cred ca am pe aici dar proaste sper ca nu. Sau poate vroia de fapt cantece cu prosti.
  • dezvirginare porno video-se poate oare vedea un film? - Sincer, da, se poate vedea un film si e ala in care o sa se dezvirgineze respectivul sau respectiva care a cautat. Cum poti sa cauti asa ceva? Cum poti sa pui o intrebar la google? O sa iti raspunda rapid: "Da, poti gasi film cu dezvirginari dar sunt majoritatea trucate sau femeile si-au cusut himen-ul inapoi. - Iti multumim pentru intrebarea ta. Mai ai alte intrebari idioate?"
  • caut o melodie cu o oaie care cinta polka - si eu caut iubirea dar nu pe google. Oricum, inteleg confuzia. Melodia pe are o cauti de fapt e Loituma - Ievan Polka.
  • violata in garaj si filmata - HMMMM. Sunt oameni care chiar vor sa vada asa ceva?
  • videoclip dezvirginate si violate - Probabil e acelasi tip care se intreba daca se poate oare vedea un film cu asa ceva pe net. Du-te si intreaba google.com poate stie.
Oricum, ciudat, nu inteleg cum apar cuvintele astea cheie prin paginile mele si cum de ajung oameni pe ele. Trist Trist!

Un comentariu:

Anonim spunea...

mul?umiri foarte interesant,