vineri, 12 septembrie 2008

Romanii Italienizati Manelisti Nesimtiti si ETC

In fiecare an in luna August ma scarbesc din motive bine cunoscute de toata lumea. Toata tara este invadata, cum se spune, de italieni. Bineinteles ca nu sunt italieni ci doar romani plecati in Italia si veniti in vacanta in Romania. Nu cred ca este cineva care sa aiba o problema cu oamenii care muncesc cu acte si chiar cei fara acte care o fac pentru a isi face un viitor. Problema mea persoanal, si nu doar a mea, este cu cei care se duc si vin aici plini de figuri. Ii recunoasteti nu? Un mertzan, BMW etc etc si muzica la maxim plus viteza cu care fug eu in mod normal la plimbare pe centrul orasului.

Am fost plecat un an in Italia si am muncit acolo. M-am intors din cauza romanilor nu a italienilor. Romanii erau cei rai, cei care te dadeau in gat si cei fata de care trebuia sa ai grija ce spui. Acum se intorc in Romania, multi dintre ei cu o masina inchiriata si 1000 euro in buzunar pe care ii cheltuie rapid pe tarfe si alte nimicuri. Oare nu e ceva mai bun de facut? E adevarat ca functioneaza pentru ca sunt atatea fete care se culca cu astia pentru bani si atat dar totusi e un tupeu atat de distrugator, deranjat, nesimtit etc. Din cauza lor imaginea Romaniei este depravata in Italia si totusi noua nu ne pasa la bazele noastre. Trist! Trist! Trist!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Se numeste Romania. Se pare ca noi suntem o natiune diferita de toate celelalte, si asta in sensul rau. Nu am vazut pe nicaieri atatea masini scumpe cate vedem la noi. Da, sunt masini noi, dar practice.Nu "hai sa imi iau un mertzan ca sa moar vecinul de ciuda". Asa ca nu ma mai mira nimic. Nu pot spera decat ca o sa stagneze si nu o sa mai avanseze. Desi, slabe sanse.