miercuri, 24 septembrie 2008

Violata si Filmata de Trei Politisti

Din ciclul "Ei sunt cei care trebuie sa ne protejeze", o tanara a fost violata si filmata de trei politisti de la Politia de Frontiera Calarasi si Giurgiu. Stirea a fost data si pe Pro TV, probabil o stiti deja dar merita adusa din nou in discutie. Fata a fost adusa intr-un apartament cu pretextul ca e ziua unuia dintre ei si a fost violata timp de 5 ore in continuu. Ca sa nu cumva sa credem ca acesti politisti sunt destepti cumva, ei au si filmat pe telefoanele mobile ce faceau, ca sa fie dovezi clare impotriva lor, nici macar la asta nu au fost buni politistii. Larisa Ciobanu, victima, a reusit sa trimita un SMS fratelui ei care a venit cu jandarmii si acuma politistii sunt anchetati. Saraca fata a dat un interviu ziarului "Gardianul" in care a spus cam tot ce s-a intamplat. Declaratia ei a fost:
"Marius Lutan mi-a dat o palma. Lovitura a fost atat de puternica, incat m-a aruncat pur si simplu la podea. S-a oprit, m-a luat de mana si m-a tarat pana in sufragerie. … M-au obligat sa intretin diverse relatii sexuale cu toti trei. Singurul care m-a batut a fost Marius, ceilalti doi doar m-au amenintat ca, daca nu fac cum vor ei, o sa devin o fata de produs."
Larisa a fost examinata medico-legal si s-a constatat ca ea avea leziuni traumatice anale si corporale. S-a constat de asemenea ca acestea puteau sa vina dupa lovituri cu corpuri dure si datorita contactului sexual, "posibil in conditiile unui viol cu perversiuni sexuale si necesita pentru vindecare 5-7 zile de ingrijiri medicale".

Acum cei 3 politisti sunt arestati preventiv sub acuzatia de viol si au fost suspendati din functie pana ce se va termina lucrul la dosar. Este clar ca vor fi dati afara daca vor fi gasiti vinovati. Acum problema este alta, daca nici politist nu mai poti sa ai ca prieten pe cine poti sa ai ca prieten, fata fiind? Stiu ca se intampla peste tot in lume dar tot nu pot sa nu ma dezguste total cand ma gandesc ca probabil unii dintre ei mi-au cerut si spaga cand am trecut granita.

Niciun comentariu: