sâmbătă, 27 septembrie 2008

Nu va Uitati la Disaster Movie

Totul a inceput la o bere intr-un bar din Bacau. Ma uitam intr-un SuperBC (revista gratuita de publicitate) si observ un film nou: "Disaster Movie". Citesc prezentarea si mi se parea promitator pentru ca se anunta o comedie gen parodie la filme cu dezastre. Bineinteles ca am ajuns acasa si l-am cautat. Primul instinct pe care l-am avut a fost: "Ce dracu e asta?" Inca de la inceput filmul o da in bara. Se spune ca un inceput bun te tine putin pe fotoliu si chiar daca e o continuare proasta tot merge si te poti uita. Ei bine acest film ar merita titlul de "Cel mai prost film al anului 2008".

Disaster Movie este scris si regizat de aceleasi persoane care sunt responsabile pentru Date Movie (prost dar cat de cat amuzant), Epic Movie (foarte prost) si Meet the Spartans (prost dar razi destul de mult). Singurele lucruri amuzante din filmul asta apar legate de chestii atat de fine incat le prinzi atat de greu. Am zambit de vreo 2 ori dar numai atat. E posibil nici la alea sa nu zambiti pentru ca eu stiam cat de cat anumite lucruri legate de America si elemente populare acolo. Daca le stiti veti zambi, daca nu ma indoiesc amarnic.

Ca sa va dati seama cat de varza este tot e de ajuns ca veti intalni anumite personaje bune, rele sau neutre precum cele din Batman, Iron Man, Hellboy, Beowulf, fetele din Sex in the City, Juno, High School Musical, Alvin and the Chipmunks si the Hulk. Ca sa fie totul si mai varza ne intalnim si cu Amy Whinehouse, Justin Timberlake, Air Book, Gladiatorii Americani, Hannah Montana si multe alte elemente tampite.

Per total Disaster Movie este un dezastru de film. Nu va uitati la el orice ar fi. Mai degraba ascultati manele. Oricat de proaste sunt tot mai radeti putin, cu siguranta mai mult decat daca va uitati la filmul asta. Ganditi-va la unele "mari hituri" precum "Vrea Gagica mea la Mare ca are par pe picioare" sau cum o fi fost maneaua aia. Si daca spun ca mai degraba ascultati manele, la cat de mult imi plac mie, decat sa va uitati la porcaria asta de film, inseamna ca poate poate chiar e o porcarie infecta.

PS: Apare si Carmen Electra ca in toate filmele de genul asta, aratand bine si ATAT :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ai spus frumos "Cel mai prost film al anului 2008", eu as zice cel mai prost film intre 2000-2008 cu indulgenta. Mai rar asa prostie.