miercuri, 3 septembrie 2008

Neatentia, Alcoolul si Teribilismul la Volan

Sunt foarte putine reclamele sau clipuri care chiar ma impresioneaza si urmatorul este unul dintre ele. L-am gasit din intamplare, pe un forum, un link primit mass. Am cautat putin apoi pe YouTube si uite-l. Mi se pare ceva care chiar trebuie luat in considerare si tineti minte ca tot ce este aratat in clipul urmator este posibil si nimic nu este exagerat. Stiu ca aveti poate unii masini super puternice dar e acelasi principiu, voi poate scapati dar altii nu. Acum vorbim serios si a conduce este o responsabilitate imensa. As dori din toata inima sa nu se mai dea permisul pe spaga si sa nu mai vad blonde proaste la volan de BMW care vin pe sensul meu de mers pentru ca depasesc fara sa se asigure si data viitoare cand mai vad un astfel de specimen nu mai pun frana si intru direct in ea, poate sa fie si fata lui Gutza, nu imi pasa. Ganditi-va bine cand va urcati la volan ca aveti o responsabilitate nu doar fata de voi ci si fata de ceilalti din trafic, fata de motociclisti si chiar fata de pietoni. Un pieton versus o masina castiga masina. Voi conduceti tona de fier, nu el! Urmariti clipul si daca nu va impresioneaza inseamna ori ca nu sunteti oameni ori ca nu ati condus suficient ca sa va dati seama ce inseamna ce spune acolo - PAREREA MEA

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cu riscul de a ma repeta, ma ia cu fiori pe sina spinarii cand aud muzica doar.. no comment pot sa zic ca e cel mai tare clip vazut de mine.

(thx 4 support)

Anonim spunea...

Ma bucur ca am gasit si pe alte situri si bloguri clipul meu. Asa sper ca vor vedea cati mai multi vitezomani si vor reveni cu picioarele pe pamant ! MS pt ajutor !