luni, 31 martie 2008

Amuzament in Slanic Moldova

Am stat si eu un weekend la Slanic Moldova, un grup de 40 de oameni dintre care eu cam cel mai in varsta, majoritatea liceeni, un fel de tabara de team building. A fost foarte relaxant si placut dar nu m-am putut abtine sa nu fac cateva poze la unele lucruri care mi s-au parut foarte amuzante. Mai intai am intrat in hotelul unde eram cazati (un etaj intreg doar al nostru - fun) si vad pe un stalp un afis. Era ceva de genul "daca ai nevoie de un taxi suna aici" doar ca era clar ca acest afis era tipic pentru Romania. Uitati-l:


Deci avem firma de taxi (cred) si sofer Gabi, daca nu e Gabi nu merge treaba. In fine, asta e ceva minor asa, amuzant daca erai acolo. Dupa aceea sambata noaptea pe la 2 cred a trebuit sa trag o fuga pana in Targu Ocna dupa bautura. Zis si facut! Oprim la Lukoil sa vedem ce au, scump domn'le scump si cand sa ies ma lovesc in fata cu o imagine tipic romaneasca: o dacie incarcata (putin spus) pana in gat. Uitati-va si voi:


Foarte tipic, nu-i asa? Si ca sa fie si mai interesant, trecem duminica dupa o mica tura prin padure prin centrul Slanicului. Vedem un teren de fotbal cu un stalp de volei fix in mijlocul terenului. Nu e ceva ciudat oare aici la mijloc?



Cum ar trebui sa jucam fotbal aici? Slalom printre stalpii de volei! Din nou, Romania noastra cea de toate zilele. Ah, PS: Daca mergeti prin Targu Ocna fiti pregatiti sa aveti probleme cu suspensiile, atat de multe gropi sunt. Nu mai ai cum sa le eviti, trebuie sa le alegi pe cele mai mici, simplu!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Farmecul Romaniei va disparea cand nu vom mai intalni carute cu tigani care transporta fier vechi pe drumuri europene, cand nu vor mai exista stalpi la iesirea din garaje sau tot felul de afise amuzante de la administratie...