miercuri, 2 aprilie 2008

Becali cu Mucii in Fasole (DIN NOU)

Mi se pare foarte interesant Gigi Becali, in special in postura de "om politic". Cand stateam si ma gandeam ca de mult nu a mai facut ceva stupid apare iar in vizorul presei, de aceasta data in legatura cu un proiect pe care acesta l-ar avea pentru marirea pensiilor. Haideti sa vedem mai intai filmuletul (toata intamplarea a avut loc intr-o emisiune Realitatea TV) si apoi sa comentam:



Voua cum vi se pare? Mie mi se pare totusi ca si Andreea Cretulescu a facut o afirmatie pe care nu ar fi trebuit sa o faca, avand in vedere ca ea era moderatoarea emisiunii. Gigi Becali a reactionat in stilul lui caracteristic, crezandu-se miezul pamantului si cel mai important din lume si a facut un gest care ar fi putut sa il faca total diferit daca isi dorea sa iasa el bine. Asa replica moderatoarei nu prea a fost observata si doar Becali a iesit prost din aceasta ecuatie. "O pustoaica, lui Becali, habar n-aveti?" HMMMM, ce mai pot comenta la asta.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Inainte de a viziona filmul va scriu citeva considerente despre analfabetul luminii.Ca are 4 cl.nu este o noutate,ci faptul ca in Romania chiar se cumpara totul.El este in anul 3 la Drept(a dat dreptul)incredibil pentru toti oamenii sanatosi cind il vede si aude.Acest idiot,nesimtit,permanent cu gura plina de ceea ce spune jicnind in stinga si dreapta pe toti cei care il eclipseaza,il domina prin inteligenta si bun simt.Aceste specimene de Neandertalieni sint periculoase pt.sint un mod usor (cu iz eczotic)de urmat de catre tineri.Acest animal in haine de firma aduce mari prejudicii Romaniei prin ceea ce promoveaza partidul lui.Este tipul hienei rapace ce se vede inparat pentru a instaura propria dictatura in care primii vor cadea cei ce se uita la el ca la Mesia.Pentru 1 kg. de ulei aruncat din Maybah saracilor va lua 10.000 kg.Pe y.tub am vazut cum acest fals crestin,i-si bate joc minute in sir de un tinar oarecare care reporter fiind, voia sa ii ia un interviu.Cu acest prilej am vazut si gindirea lui fata de oamenii obisnuiti:idioti,sarci,nu se ridica la nivelul lui,sa ii f..t in g..a......O asemenea creatura abjecta care nu poate face diferentierea intr-e un tinar ziarist si patronul lui,nu reprezinta decit puroiul unei societati care nu i-si cunoaste valorile si care nu doreste intrarea reala in rindul tarilor civilizate.Acest specimen abject cu scopul vietii lui BANUL a intoxicat fotbalul in Romania si s-a vazut si la campionatul Europran rezultatele care sint strins legate de gindirea berbecului luminii.Pina nu aruncam berbecul luminii in bordeiul inputit de unde a venit nu va merge nimic bine.

Adrian spunea...

deci wow :) cel mai lung comment vreodata legat de 1 om :)