miercuri, 22 aprilie 2009

T4T 2009 - Theatre for Teenagers

A trecut o saptamana plina de activitati si plina de munca. Ma refer la festivalul de teatru in limba engleza T4T tinut in Timisoara in fiecare an, un festival pe care nu il ratez niciodata, un festival de care sute de oameni sunt legati intr-un fel sau altul. Aici, in T4T foarte multi am devenit oameni si am invatat mai multe decat am fi putut invata la scoala din unele puncte de vedere. Setting-ul este mereu perfect deoarece vorbim despre un oras care este cu mult peste majoritatea celorlalte din tara: Timisoara.

Ceea ce este cu adevarat special este ca acest festival este un festival de teatru pentru adolescenti si se tine in limba Engleza. Foarte multi ataca faptul ca nu e bine sa faci teatru in limba engleza dar asta e total irelevant. Vorbim de arta la urma urmei si de faptul ca se pot invata foarte multe din a lucra la o piesa de teatru, lucruri care te ajuta si in viata la urma urmei. Problema este ca in fiecare an observ din ce in ce mai putini oameni care sunt interesati de a face arta. Majoritatea vor premii si din ce in ce mai putini tineri sunt dispusi sa isi depaseasca limitele si sa invete ce inseamna teatrul, ca sa nu mai zic nimic de bun simt.

Singurul motiv pentru care scriu acest post este acela de a face un mic apel la toti care vor sa faca teatru sau sa participe in viitor la astfel de festivaluri de limba engleza: Uitati de premii! Premiile vor insemna cu adevarat ceva in momentul in care va veti da seama ca ele nu conteaza. Pana atunci vor fi doar diplome sau trofee d care nu veti mai vorbi in viitor. De asemenea, daca va intereseaza t4t-ul dati click AICI pentru a afla mai multe despre el.

3 comentarii:

Andrei spunea...

o mica greseala...

"un festival de care sute de oameni este legat intr-un fel sau altul."

corect ar fi "de care sute de oameni sunt legati"... ;)

Adrian spunea...

da corect, nu am observat. Am corectat si ti-ai luat si tu link-ul spre site :)

BlogBacau.ro spunea...

Buna ziua,

In lipsa unei adrese de e-mail publice am recurs la aceasta medoda de comunicare.

BlogBacau.ro va invita sa accesati pagina: http://blogbacau.ro/special pentru mai multe detalii.

Va multumim anticipat.

Cu stima,
Echipa Blogbacau.ro

www.blogbacau.ro
contact@blogbacau.ro