joi, 20 noiembrie 2008

Cum Am Facut $1.000.000 In 1 Luna in Adsense

De cate ori nu ati auzit si vazut diverse dovezi ale unor GURU in ale Adsense-ului? Ati vazut dovezi ca exista click-uri de $16 nu? Ati vazut probabil si liste care dovedesc ca exista anumite liste cu plata aferenta fiecarui keyword nu? Ei bine, de mult timp spun sa nu aveti incredere in tot ce zboara, in special cand e vorba de Google Adsense. Va prezint dovada ca se pot face milioane de dolari intr-o luna cu Adsense si va invit, dupa ce va uitati la clip neaparat, sa cititi si ce voi scrie dupa:

OK! Acuma aveti dovada incontestabila. Va invit mai departe sa vedeti partea a doua a clipului. O puteti viziona dand click AICI (asta pentru ca tipul nu a postat-o pe YouTube). Dupa ce va uitati, reveniti aici si cititi mai departe!

Deci, acuma ce ziceti? Daca nici aceasta dovada nu este suficienta, nu stiu care este! Vreti sa faceti bani prin Google Adsense? Faceti totul cum trebuie si nu credeti toate "Secretele" spuse de acesti GURUs. Informatia exista, este gratuita si nu trebuie sa platiti nimic pentru a o avea. Cheltuieli puteti sa faceti pe memberships la ce trebuie, la site-uri care va ajuta, nu care va vinde informatii false.

Un comentariu:

Anonim spunea...

mda ..vazusem deja .totusi merita vazut si revazut pt a intelege ca nu tot ce zboara se mananca..btw si eu am facut asa dar nu intr-o luna ci in 5 minute :)