miercuri, 2 aprilie 2008

Muzica Copiata - Loredana Groza - Simplu - Ionut Cercel

Deci culmea prostiei mi se pare ce o sa spun acuma sincer. Avem melodia de la Simplu - Mr Originality, care a avut succes in Romania da? Bun, acuma Loredana Groza a facut pur si simplu o copie la aceasta melodia, denumita Made in Romania (sau Made in Roumanie nu stiu exact). In primul rand, de ce ai copia o melodie facuta de o trupa romaneasca? In al doilea rand, de ce orice melodie care are cat de cat succes este copiata dup-aia si de un cantaret de manele? Avem Loredana Groza - Made in Romania care seamana super mult cu Simplu - Mr. Originality si apoi avem Ionut Cercel (fiul lui Petrica Cercel, deci va rog frumos sa nu cumva sa il confundati ca doar Petrica Cercel e super mare artist in tara asta) cu Made in Romania. Cat de multa prostie poate sa fie in tara asta? Ascultati si voi. Mai intai Simplu:


Dupa aceea Loredana:



Si bineinteles si maneaua asta:



Va invit de asemenea, insistent sa dati un comment AICI. Este vorba de una din paginile cu "Frumoasa" manea pe trilulilu. Mi se face scarba numai cat vad cat lume spune ca e super tare. Sincer. Prima data cand sunt asa de agresiv dar chiar e prostie mare aici la mijloc. O simt in aer combinandu-se cu nervii mei si ai celor cativa romani care stiu ce inseamna muzica buna, orice gen ar prefera respectivii.

9 comentarii:

funkeyman spunea...

haha.cand vine vorba de muzica actuala foate putini reusesc sa fie macar 60% originali. in Romania nici nu se mai pune problema. am ascultat si eu destula muzica romaneasca incat sa ma conving de asta.e trist

Chipree spunea...

Frumos blog..
Poate ar trebui sa-ti faci mai multa reclama, sa intre lumea, sa admire arta :p
si eu am 2 bloguri si cautam reclama...
uite aici un site bun: www.blogs21.com
Pui un cod la tine pe site.. si primest traffic pentru fiecare visitator ce da click pe poza ce apare din cod(la tine pe site)..
M-am inscris recent si e ok :D.. chiar foarte ok (trebuie sa sti unde sa pui codul pt traffic mai mare)
suporta comunitatea de bloggeri din lumea intreaga !!! :D
Success in continuare.
Bye

Anonim spunea...

nu este vb de copiat. loredana a inregistrat o versiune diferita (dar cu un touch original) a melodiei cantate de trupa simplu.

bineinteles, cu acordul celui care a compus melodia moga

Anonim spunea...

incearca sa nu mai aduagi 4 5 meldoi inacelasi post

james crissilv spunea...

cred ca loredana a cerut permisiunea sa adapteze melodia. cat despre restul, nu e nicio surpriza.
o zi minunata iti doresc

Adrian spunea...

Sunt maxim 3 melodii mereu in acelasi post fabeto.

Nu ma indoiesc ca Loredana a cerut dreptul de a modifica melodia dar totusi, e un cover la o melodie romaneasca la urma urmei. De ce ar face asa ceva? Toata lumea se gandeste la Mr Originality, let us face it, melodia a avut succes, lumea o stie. Nu prea ma gandesc la Made in Romania cand ascult Made in Romania ci la Mr Originality.

CY21, nu ma intereseaza sa mainscriu la site-uri de genul respectiv. Asta mai fac la bloguri straine pe care le mai am pentru ca ajuta da. Blog-ul asta e conceput ca sa imi exprim eu pareri, nu din alte motive. Cui ii place ii place cui nu, nu! :)

F spunea...

Salut,te-am trecut in blogroll cu numele " Sa Zicem Ca".Nu stiu e bine?Daca nu srie-mi un comment te rog cu ce nume sa te trec.BY!Aynstein

F spunea...

Cy21 mersi pentru link.E misto!(nu am vrut sa ma abat de la tema articolului,sorry)

Anonim spunea...

Great writing, been after that?!?

-Yours
Williams