luni, 3 martie 2008

Felicitari Web Interesante

Foarte rar recomand un site, in special un site romanesc pentru ca la cat imi plac mie site-urile romanesti este si ciudat sa fac asta. Acum in schimb am ramas placut impresionat de un site de felicitari web romanesc. Site-ul se numeste Felicitari Web si e unul foarte dragutz cu un design bun si cu felicitari chiar interesante. Ca sa puteti sa il folositi ar fi recomandat sa va faceti un cont si o sa gasiti unele functii care nu apar la majoritatea site-urilor de acest fel. Probabil cea care este cea mai apreciata consta in faptul ca puteti trimite o felicitare virtuala cui doriti si sa inregistrati un segment cu propria voce. Mai customizabil de atat nu prea se poate si tot ce trebuie este un microfon. M-am saturat de felicitari blank si asta e ceva original. Puteti sa va creati si un album foto, un album cu poezii, un album cu timpre si chiar un album cu fonturi. Apoi avem si un calendar foarte folositor in care am observat ca apar anumite zile deja selectate cum ar fi 1 Martie, 8 Martie etc. Daca nu ma insel aici vor aparea si datele de nastere ale celorlalti utilizatori cu care sunteti eventual prieteni si ati dori sa le trimiteti o felicitare frumoasa. Puteti bineinteles sa adaugati evenimentele pe care le doriti si care iar poti fi completate cu o felicitare frumoasa. Mai gasim si 2 jocuri in caz de plictiseala, Simon Says si un joculet cu diferente intre imagini foarte dragutz.

Acuma daca este sa vorbim numai de felicitari pot spune ca mi-au placut. Nu sunt asa romantic, nu apreciez ziua de Sfantul Valentin (probabil v-ati dat seama deja de asta) si nici nu fac anumite lucruri dar felicitarile astea sunt interesante. Grupate in categorii (logic) cu un browse simplu, necomplicat si avem un setting perfect pentru a trimite felicitarea dorita. Totul este customizabil deci mai mult nu putem cere. Am o senzatie ca acest site de felicitari virtuale va creste mult in viitor si chiar il vad ca o resursa utila in Romania. Felicitari admin-ului!

Un comentariu:

Anonim spunea...

ai perfecat dreptate. mi-a placut foarte mult site-ul recomandat de tine si descrierea este asa cum ai facut-o. Recunosc ca u dadusem peste el pana acum dar de acum incolo o sa-l folosesc cu placere...