joi, 7 februarie 2008

Traficul de Droguri NU are Limita de Varsta

Imi imaginez ca si in strainatate se mai intampla asa ceva dar sincer pana acuma nu am auzit de un astfel de caz in Romania, deci trebuie sa mai spun despre el si la cei putini care mai citesc acest blog si care poate nu stiu. Doua femei, una de 56 de ani si una de....ATENTIE!...70 de ani sunt suspectate de trafic de droguri dupa ce in locuintele lor s-au gasit 3 kg de heroina. Se pare ca este implicat si un barbat, pe nume Christian Ciocan, iar cele 2 femei se numesc Lucica Grigorita (56 de ani) si Anica Voinea (doar 70 de ani).

Nu o sa precizez cata heroina si amfetamina s-a gasit acasa la aceste doua "domnisoare" pentru ca sincer nu conteaza. Oricum, Anica Voinea face parte din clanul "Staoaca" si pana acuma nu a avut nici o problema cu legea. Lucica in schimb a mai avut o pedeapsa de 3 ani pentru trafic de droguri. Oare cum este sa ai 70 de ani, sa fii femeie si sa te trezesti arestata? Si acum o intrebare si mai buna: oara Anica stia de droguri? Probabil ca stia. Si atunci de ce ar accepta sa aiba droguri la ea acasa? Ciudata lume!

Un comentariu:

Anonim spunea...

chiar ca nu are limita! mi-ar rusine k la varsta lor sa faca chestii de astea. ar trebui sa stranga bani pt inmormantare...sau pt asta era traficu` de droguri? =))