miercuri, 13 februarie 2008

Sfantul Valentin Alcoolic

Nu este un secret ca nu imi place Sfantul Valentin. Nu mi-a placut nici cand aveam prietena nici cand nu aveam. Asta este datorita la foarte multe motive incepand cu o copiere din strainatate si continuand cu o campanie media care mai are putin si da in patetic. Sub gandirea ca nu iti trebuie o zi anume in calendar ca sa iti aduci aminte ca iubesti si sa faci un cadou pe care il cumperi din standuri de dragul de a il cumpara si care seamana cu ce cumpara multi altii, eu propun ca maine sa ne imbatam. Ziua mea de maine va parcurge in felul urmator: ma voi trezi, ma voi spala, voi manca, ma voi juca, voi manca, voi lucra, voi manca dupa care voi bea pana cand adorm. Cine doreste ma va gasi online si vom schimba niste vorbe la un pahar de vin sau bere virtual (fiecare dupa preferinte, buteti si Ballentine's - nu-i asa A.M? - sampanie etc). Pentru cei care vor, exista si un free hugs campaign de Sfantul Valentin la TNB in Bucuresti si parca si un concert Tapinarii pe undeva. (Detalii despre asta aici) Revenind la alcoolul de Sfantul Valentin, parerea mea este ca aceasta zi este una care nu ar trebui sa existe atat din punct de vedere al traditiei noastre (vezi Dragobetele) cat si al prostiei care apare pe strazi sub forma de decoratiuni de mana a doua si dorinte de a vinde orice de la alcool in baruri la cutii cu ciocolatele sub forma de inimioara.

De Sfantul Valentin va urez sa va distrati si sa beti cat mai mult ca sa nu va mai dati seama ce zi este. Abia atunci o sa puteti sa spuneti cu adevarat un Te Iubesc venit din inima si nu din obligatie. In caz ca nu stiati, mult mai des se spune Te Iubesc de sfantul Valentin si nu e normal asta. See ya in alcool maine si respect celor care isi aduc aminte ca ar trebui sa fie un Sfant Valentin in fiecare zi sau in orice zi daca chiar iubesc!

7 comentarii:

Leah spunea...

nimic de zis sunt de-acord cu tine dar daca intr-adevar nu iti place sf valentin...de ce ai ganduri sa bei...sa uiti in ce zi esti?e o intrebare buna nu crezi? e o sarbatoare de rahat knd esti singur si nu prea stralucita cand esti cu cineva...si totusi parca trece altfel timpul in doi. Cat despre cat d des spui te iubesc d sf valentin..lol...nu cred k am zis d mai multe ori cuvintele astea decat intr-o zi normala...parerea mea e k aceasta zi e ca sa-ti aduci aminte sa fii mai bun mai iubitor si mai simpatic cu persoana d langa tine...dar nu trebuie sa ne ingrijoram noi doi...am scapat de chinul sarbatorii:)

Anonim spunea...

Tot ajung la concluzia ca "great minds think alike". Asta era si planul meu de Sf. Valentin, sa iesim astia single undeva si sa bem, neica, sa bem! Si restul gandurilor legate de sarbatoare vad ca sunt cam aceleasi.

Uite ciocnim acum paharul ala virtual de whisky! Sa traim! Bine!?

Adrian spunea...

NU Jorjel, nu acuma, ziua nu beau alcool decat foarte rar :) Bem diseara un whisky dar dup-aia o dam pe Silva Bruna sau pe un Vin negru demi sec sau pe tequila :) Diseara ca acuma inca lucrez, dupa 9, pana la 12 avem timp

Anonim spunea...

Pinot Noir de la Murfatlar, ca nu suntem snobi sa bem de la nush ce casa de vinuri frantuzeasca. :)) Ramane pe diseara :D

Adrian spunea...

Hmmm, Pinot Noir se bea cu o fata, noi hai sa bagam un Cabernet mai spre demisec asa, tot de la Murfatlar :)

Anonim spunea...

Bine, dar facem jumi-juma, ca nu imi place sa mi se faca cinste la prima intalnire :))

PS: nu "un Cabernet", mai multi Caberneti... :D

Anonim spunea...

You've got... bottles!