joi, 14 februarie 2008

Povestea Liftului Meu cu Personalitate

Liftul asta al meu este criminal. De-a lungul anilor am trecut prin atatea alaturi de el incat parca face parte din familie. Tin minte si acum cand eram mic si m-am blocat prima data in el. Eram asa de speriat de nu stiam ce se intampla. M-a afectat atat de mult incat de multe ori am visat ca eram in lift, apas sa ma duca la etaj la mine si ma duce pana la ultimul etaj apoi tot merge, tot merge si ma arunca in aer. Rezultatul = un Adi speriat rau de tot cand se trezea. Anii au trecut si m-am obisnuit cu faptul ca aveai mai multe sanse sa te blochezi cu el decat sa mearga. Dupa aceea am inceput sa observ ca liftul are o personalitate a lui, bine definita. Daca aveai bagaje mari cu tine si trebuia sa urci, refuza sa mearga. Dupa ce terminai toata treaba imediat incepea sa mearga. Nimeni nu a inteles vreodata fenomenul pentru ca isi dadea drumul dupa ce nu mai aveai nimic de carat cu ajutorul lui. Intr-un mod total ironic, liftul asta e recomandat pentru 350 KG maxim. Cand veneau cate 4-5 indivizi la 100 de kg media liftul mergea dar daca veneai tu cu 2 sacose pline de cumparaturi nu vroia sa te ajute.

Acum, liftul a imbatranit! A fost supus la numeroase abuzuri, copii care il rupeau (era facuta "carcasa" liftului din PFL sau ceva lemn usor de rupt) si se trezea cu gauri in el de vedeai imaginea macabra de dincolo de pereti. Atunci s-a decis el sa nu mai mearga pana nu se face ceva in privinta asta. I-am pus o oglinda mare si am acoperit toate gaurile. Liftul era bucuros si a inceput din nou sa mearga. Acuma recent s-a imbolnavit si cand a venit doctorul a spus ca ne costa cam 1000 RON sa il reparam sau ceva de genul. Toti locatarii am pus mana de la mana si i-am cumparat medicamente (piese noi) si apoi sa mearga. Dupa aceea, comitetul asociatiei a decis ca trebuie sa si imbracam liftul nostra ca nah, e frig si raceste. Solutia: peretii liftului si tavanul lui sa fie facute din metal. Interesant nu? Au venit ortopezii si i-au inlocuit peretii cu metal. Acuma reactia mea a fost: "Ce lift de manelisti!". Pozele arata clar acest lucru, parerea mea. Ca o nota, acel material utilizat este pentru podele, nu pentru pereti de lift. Lumina din lift este incredibil de puternica noaptea si te simti ca la un rasarit de soare. Oricum, liftul meu este bucuros acuma ca nu s-a mai stricat de o saptamana. Inainte mergea o zi doua nu, singur, fara sa ii faca nimeni nimic. Ce pot sa zic? Liftul meu cu personalitate.

3 comentarii:

Leah spunea...

eu una in locul tau nu prea m-as lauda cu acest lift...in care din pacate am mers si eu...e soooo lame...like stii cum e...de ce ti-e mai frica d aia nu scapi...asa k te-ai procopsit cu un lift manelist...(macar nu are sistem audio la kre sa cante gutzaaaa):))

Anonim spunea...

Smecher liftul acesta :D

High Power Rocketry spunea...

: )