luni, 4 februarie 2008

Mihai Traistariu Vinde Prezervative

Cam acesta este genul de stire extraordinara care apare in presa in ultimul timp legat de vedete. Ceva extraordinar care de fapt este pe atat de banal pe cat posibil. Se pare ca Mihai Traistariu (stiti voi, ala cu Valahia, Tornero, Suzana, Banana, Feautring la Il-Egal etc) are si el niste afaceri. Are un salon de coafura si un minimarket. Acesta din urma este situat in Aviatiei. Este un mic mini market non stop, clasic, la fel ca toate celelalte unde gasesti de toate de la guma si alcool la gel si prezervative. Nu cred ca este ceva ciudat pana acum, pana si la magazinul de aici de la mine de jos gasesti prezervative (proaste ele - mai degraba nu le folosesti dar sunt).

Stirea senzationala din presa se refera la faptul ca vin barbati noaptea la mini market-ul lui Mihai Traistariu si cumpara prezervative. Daca era magazinul meu nu ii pasa nimanui ca trebuie sa aduc in stoc mai multe prezervative (poate si alte modele, arome etc daca vor clientii) dar pentru ca este al lui Mihai Traistariu apare in ziare. Nu stiu sincer de ce se intampla asa ceva si de ce aceasta este o stire care ar ajunge in ziar. Acuma nu doar ca a ajuns in ziare dar a ajuns sub titulatura de "Mihai Traistariu Vinde Prezervative", ca si cum el personal le-ar da noaptea barbatilor care au nevoie de ele. Oricum, stire senzationala!

PS: Macar daca ar fi spus si ei ceva de genul "Prezervativele lui Mihai Traistariu". Atunci ar fi fost o stire care ar fi vandut si mai bine probabil.

4 comentarii:

Leah spunea...

:)) hilar...eu cred k esti invidios k nu scrie in ziare k "Adrian Alexa cumpara prezervative de la Mihai Traistariu":)

Adrian spunea...

LOOOOOL - DE CE m-ar interesa sa scrie asta? Si oricum, prezervativele le am la mine, e cam greu sa se intample sa am nevoie de provizii la ore tarzii din noapte!

Anonim spunea...

ziaristii astia nu mai stiu ce prostii sa mai scrie ca sa faca vanzare :))

Leah spunea...

:)) da dar nu ai luat in calcul k poate fata e nimfo:))