sâmbătă, 2 februarie 2008

Cine este Ana Maria Prodan?

Citesc si eu presa si headline mare: "Ana Maria Prodan mai populara ca Andreea Marin". Hmmm! Stau eu si ma gandesc: "Andreea Marin; toata lumea stie cine este dar cine e Ana Maria Prodan?". Am citit un pic si am aflat ca doamna/domnisoara (nu stiu care din ele trebuie folosita aici) a declarat intr-o emisiune ce va aparea in curand la Antena 2 ca este mai populara decat Andrea Marin. OK! Fiecare are dreptul sa creada ce vrea dar din cate am aflat pe aici, domnisoara/doamna Ana Maria Prodan se bazeaza pe emisunea ei de la Romantica si imaginea sexy pe care si-o promoveaza in presa.

Primul gand care mi-a venit in cap este ca Ana Maria Prodan are o problema de perceptie. Nici mie nu imi place Andreea Marin dar nu pot nega deloc faptul ca "Surprize Surprize" are o audienta enorma. Ana Maria Prodan a declarat in legatura cu Andreea Marin:
"Este cu nasul pe sus si nu saluta, spre deosebire de mine. Tocmai de aceea, sunt mai populara ca Andreea Marin!"
Andreea Marin bineinteles ca a raspuns cu indiferenta! Oricum, intrebarea zilei astazi este in continuare: Cine este Ana Maria Prodan? Ca sa fie totul mai perfect, am cautat o poza ceva cu domnisoara/doamna si am gasit doar poze cu ea dezbracata sau semi dezbracata! Asta este imaginea sexy pe care se bazeaza? Cum ar spune majoritatea studentilor: "Este buna!" si cam atat! Nu e nici cine stie ce frumusete si nici nu poate sa afirme ca este mai populara ca Andreea Marin pe baza unei emisiuni de la Romantica si niste poze cu ea dezbracata!

8 comentarii:

Anonim spunea...

Se ocupa de impresariat in fotbal, are gagiu full de bani, are sani mari, si isi creponeaza in fiecare dimineata parul ca sa arate ca in perioada Andre... bleaa!

Am prins o singura emisiune de-a ei, avea invitata o formatie, si se lauda ca n-a auzit de o alta trupa romaneasca cu nume asemanator cu cea invitata de ea, spunand ca daca n-a auzit ea de trupa aia, e clar ca sunt naspa si underground... Trupa care de altfel are multe videoclipuri scoase a si stat mult si bine in topurile noastre, dar in fine. Daca n-a auzit Ana de ei, marea experta... =))

Whatever. Las ca si Cristina Spatar se auto-declara singura prin presa (aka platea bani buni) "regina r'n'b". Lasa-neeeee, lasa-nee... Daca si Ana Maria Prodan e mai faimoasa decat Andreea Marin... porcii zboara.

Adrian spunea...

:))) Stiam de Cristina si regina R'n'b' foarte comica faza aia si playback-ul ei de pe la mare! Deci este impresara tipa asta! Bine de stiut!

Haotik spunea...

Nu stiu cat de cu nasul pe sus e Andreea Marin, vazusem o farsca facuta ei si mi sa parut chiar distinsa si foarte amuzata de situatie, spunant la un moment dat celui care juca farsa... "da ti-ai putea lasa si putina mustacioara" deci pana si discutile legate de ea si Tiriac nu o afecteaza si o amuza, cred ca nici nu avea ce comenta la asemenea prostii scrise, ca ii se rupe oricum la 40 de mii de euro pe emisiune de cine e mai mare sau mai tare...

Adrian spunea...

LOL! 40.000 pe emisiune? nu suna rau deloc

Anonim spunea...

Asta e cumva fiica Ionelei Prodan ?

Adrian spunea...

Sincer sa fiu nu am nici cea mai vaga idee. Tot ce stiu despre respectiva este ce a spus pyuric mai sus si nici nu m-a interesat sa aflu mai mult :)

Anonim spunea...

este o curva si asta va ramane,eu eram in state cand ea se lauda prin romania ca este mare bogatasa in las vegas,era vai de mama ei se culca cu cel mai bun prieten al lui tibi sotul ei(ex)si fetele erau lasate la mama lui. ESTE O MARE VAGABOANDA

Anonim spunea...

cam batraioara dupa gustul meu..