joi, 18 octombrie 2007

Wrestling pe TV Sport si CNA in Romania

Am observat un lucru foarte interesant legat de unele transmisii de pe TV Sport. Trebuie sa recunosc ca sunt un fan al wrestling-ului de mic. Am crescut uitandu-ma la WCW pe TNT si fiind surprins de unele miscari acrobatice facute de foarte multi indivizi. In fine, cu totii stim ca bataile din ringul de wrestling-ul profesionist gen WWE si TNA sunt trucate si periculoase de executat acasa. Cine nu stie asta si nu si-a dat deja seama are o problema serioasa si ii recomand sa consulte un doctor. Luptatorii aia castiga foarte multi bani, unul ca Batista, Triple H, John Cena sau Undertaker (adica cei care apar des in main event-uri) castiga cam cat un bun jucator de fotbal. In orice caz, nu despre asta e vorba. Ideea este ca din cate stiu eu, datorita CNA-ului, acest spectacol este transmis noaptea tarziu, ca nu cumva sa vada copii violenta si in plus, sunt si cenzurari la mijloc. OK, sa zicem ca sunt de acord cu acest lucru, dar tocmai am vazut o reclama la un meci de box pe TV Sport. Mare tam tam si se anunta ca meciul este in reluare la ora 10:00 in caz ca ai dormit prea mult. OK, deci e bine sa vad in timpul zilei un tip cum i se desfigureaza fata intr-un meci de box dar in meciuri trucate, care se tin cu singurul scop de a acorda divertisment oamenilor care platesc pentru a vedea meciuri trucate, acrobatice si teatru practic. Deci wrestling nu dar box da? Oare care este mai rau!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Stiu un tip care chiar crede in wrestling. =)) Il vezi traind fiecare meci cu sufletul la gura, si sta si se mira cum naiba se mai ridica aia dupa cat au incasat. =))

Adrian spunea...

trist, foarte trist chiar :) in fine, ca spectacol e ok, dar daca aplicam un powerbomb pe bune sau un rock bottom sau pedigree pe ciment la cineva, ei bine nu se mai trezeste :) oricum trist ca el crede asa in wrestling!

Anonim spunea...

la mine la scoala unu ia aplic un pedigree altuia cel care la incasat a sta vreo 30 sec jos si sa ridicat cu nasul rosu si la durut o saptamana iar cel care a executat manevra l-au durut genunchi 3 zile