marți, 9 octombrie 2007

Cum scot eu bani din Paypal

Foarte multa lume sta si se cearta asupra drepturilor depline a romanilor in a avea un cont PayPal. Problema majora este ca unii nu pot scoate bani pentru ca nu le sunt acceptate cartile de credit. Din acest motiv arunca cu noroi in stanga si in dreapta asupra PayPal in loc sa arunce cu noroi asupra bancilor de unde au cardurile. La capitolul carduri de debit noi romanii nu stam atat de bine pe cat se crede. Eu va propun ca inainte sa mai spuneti prostii legate de diferite servicii PayPal sa va duceti la un INGBank si sa va faceti acolo un Card in Ron. O sa vedeti ca il puteti adauga foarte usor la PayPal si puteti scoate apoi bani din contul de acolo cu o taxa de numai 2 Euro per withdrawal. Ultima plata am cerut-o pe data de 2 Octombrie si banii mi-au ajuns in cont pe data de 5 Octombrie. Nu am sa ma complic prin a prezenta screenshot-uri pentru ca ar fi o totala pierdere de timp. Eu asa scot banii din PayPal, incercati si voi si o sa vedeti ca asa este. Sunt si alte carduri acceptate insa eu recomand acest card de la ING Bank pentru ca am fost pe departe cel mai multumit cu el, plus ca ofera si o dobanda de 5.9% pe an, calculata la zi nu la termen.

PS: Suma minima pe care o puteti scoate din PayPal este de 10$.

20 de comentarii:

VLAD VAHNOVANU spunea...

Ai procedat foarte bine ca ai ales cardul de la ING si ma bucur ca PayPal incepe sa ne accepte si pe noi romanii in reteaua lor,asa ca oricine are nevoie sa foloseasca aceasta e-currency il sfatuiesc sa procedeze la fel.

Anonim spunea...

Si unde mai pui ca astia de la ING au o oferta acum la carduri, daca iti faci card si daca convingi pe alti prieteni sasi faca, vei primi 300 demii de caciula cu crd, desigur prezentand noul client codul tau numeric, acolo la banca!

Adrian spunea...

Intotdeauna am sustinut ING-ul de cand am inceput sa il folosesc anul trecut. Asta ca sa nu mai spun ca este cel mai bun card pe care il poti avea in Romania

Anonim spunea...

Eu folosesc MasterCard la BRD pe euro pe PayPal. A mers la platile online de vreo jumate de an si am fost acceptata usor. Sunt de acord ca PayPal nu este de vina pentru ca nu avem banci OK. Sunt insa cateva cu oferte bune in domeniul asta ... trebuie sa le cautam doar ;)

Anonim spunea...

Salut , nu stiu daca se mai uita cineva pe aici , dar imi incerc norocul si poate ma ajuta si pe mine cineva. Am cont p paypal si card Visa ING , dar nu reusesc sa introduc cardul p cont , imi spune ca numarul a fost respins de banca de unde l-am ridicat , adica ING , si nu inteleg de ce , cardul e perfect functionabil , le-am trimis mail astora d la ING dar cred ca tre sa ma duc la ei , oricum , sper ca pana ajung la ei sa ma ajute careva dintre voi , pls .

Anonim spunea...

numa ce mi'am ridicat Visa Electronu de la ING si surpriza, nu pot scoate banii din PayPal. Tre sa raman tot la dezastrul de BRD cu care pot scoate minim $99 ca altfel mi`i opresc aia o luna in conturile lor. Voi merge maine la banca pentru lamuriri.

Adrian spunea...

Este forte ciudat ce spuneti pentru ca eu am ING, card Visa Electron si nu am absolut nici o problema si pot scoate mai multe de 99 dolari odata. Problema, cred eu, este directa referitor la sucursala unde sunteti! Am mai intalnit 2 cazuri de sucursale ING care blocau banii care veneau din Paypal pentru ca erau...well....idioti :)

Anonim spunea...

eu nu numai ca nu pot sa scot bani , dar nu pot nici sa bag nr de card , imi spune ca e respins de banca ING. cu alte carduri mai merge? din ce am bazut merge prin brd. ce card tre sa-mi fac ?

Vaida Dan spunea...

Acelasi lucru il patesc si eu. Am card Visa Electron de la ING si in momentul in care vreau sa-mi setez contul PayPal primesc eroarea urmatoare:
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Foarte aiurea si total nejustificat. Am sa dau un telefon la banca sa vad despre ce e vorba si eventual voi reveni cu un raspuns.

Adrian spunea...

sunt probleme cu unele sedii ING am aflat recent si eu, putine dar sunt! Asa cam e la fiecare banca. Eu zic sa se sune la sediul central local pentru a vedea care e problema exact. Chiar ieri o problema si-a aprobat card-ul in paypal dece e o problema care variaza in functie de sediul centra local

Anonim spunea...

Salut , pana la urma mi-a acceptat cardul dar imi spune : "Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized. Enter the code below." . sincer nu am inteles de unde fac rost de cele 4 cifre . pls help :D . Multumesc anticipat.

Anonim spunea...

suni la banca , ceri extras de cont cu ultima tranzactie. cea de 1,5 E. Iar cele 4 cifre sunt ultimele 4 cifre ale tranzactiei

raluk spunea...

si eu am incercat cu 3 carduri 2 visa si un master card si imi spune ca e de vina banca de unde sunt emise cardurile .vreau sa imi fac alt card tot visa de la ing sa vedem daca merge avand in vedere ca am sa le explic despre ce e vorba. poate noi cei care avem probleme omitem ceva asa ca poate se gaseste cineva care sa ne explice pas cu pas cum trebuie sa procedam .
eu am si 400 euro intr-un cont de paypal si nu stiu sigur daca am sa ii pot scoate vre-o data pentru ca nu pot nici macar sa ii trimit inapoi. help pls

Adrian spunea...

cu cardul de la ING nu ai probleme. In caz de probleme schimbi banii in RON si ii ceri in RON

Anonim spunea...

Si cum schimbi tu banii in RON pe paypal ??? :|

Adrian spunea...

cand scoti banii (Cel putin asa e la ING si ar fi normal sa fie la orice banca) se face transferul in ron cand ajung in contul tau

Anonim spunea...

eu am card de la banca transilvania si se utilizeaza foarte simplu si implus cardul respectiv nu am absolut nici un comision nici pentru cont, nici pentru card (retragere de la bancomatele lor, cumparaturi, adminitrare, etc.)

Anonim spunea...

Cei care ati incercat sa atasati un card ING VISA contului paypal si ati primit un mesaj de genul ca a fost respins de banca spuneti si cum ati rezolvat, va rog. Si eu am aceeasi problema.

Adrian spunea...

De obicei a fi refuzat de banca inseamna ca nu ai bani pe card. Banuind ca totusi ai bani pe card vezi poate ai pus datele gresit. Trebuie numele complet, nu neaparat cel de pe card ci cel din acte. Card-ul visa ING electron merge sigur, verifica din nou datele.

Anonim spunea...

Are cineva idee: 1. ce suma de bani maxima si la ce intervale de timp pot primi de la un cont PP in contul meu PP; 2. ce suma pot transfera in contul meu bancar din Raiffeisen atasat PP din contul PP dupa ce va fi incarcat si la ce perioade de timp ?
merci mult