joi, 25 octombrie 2007

400 KG Cascaval Pariate pe Mana Stelei

OK! Gigi Becali cica a pariat nu stiu cate sute de mii de euro pe victoria (sau egal-ul) Stelei la Sevilla dar vorbind strict despre pariuri, vestea asta m-a facut sa rad cu hohote. Poate ati auzit de Toni Delaco, sau cascavalul Delaco, binecunoscut dupa reclama gen stil tranzactie de droguri de la televizor. Ei bine, Toni Delaco a pierdut 400 kg de cascaval Delaco dupa ce a pariat pe Steaua Bucuresti in meciul cu Sevilla. Toni a declarat:
"Am mers pe mana lui Gigi si sincer chiar am crezut ca putem sa scoatem macar un egal. Oricum nu-mi pare rau de cascaval, doar a ajuns la un prieten"
Despre castigatorul cascavalului stim ca il cheama Micutu si este dinamovist. Acesta a declarat:
"Era sa fac infarct cand au dat stelistii gol dar dupa mi-am dat seama ca nu au nici o sansa. Ma bucur ca au pierdut dar mai tare ma bucur de cascavalul Delaco. E oricum tot ce e mai bun pe piata asta si deja stiu niste domni cu pizzerie care imi dau o suma frumusica pe toata cantitatea"
OK, ce mai pot sa spun, un dinamovist e fericit ca acum are cascaval, in curand si la figurat nu numai la propriu ca acuma. Ciudat cum am ajuns sa vedem cum se pariaza si alimente, nu numai dolarei.

4 comentarii:

Anonim spunea...

ma numesc cosmin si vreau sa va spun ca am lucrat la delaco in judetul brasov si sunt multumit de produsele lor merita sa incerci.

Anonim spunea...

nu mai vorbesc de gigi becali ca a ajuns sa faca afaceri pe produse alimentare e de rasu lumii.so fi saturat sa faca afaceri pe bani

Adrian spunea...

Si mie imi place cascavalul de la delaco. AM fost in Brasov de mai multe lor si am incercat produsele lor, da sunt de calitate!

Anonim spunea...

Multumesc pentru informatii interesante