sâmbătă, 19 aprilie 2008

Boomstick - Un joc Tare

Uitati un joc cu adevarat tare. Sunt sigur ca o sa va placa. E super simplu si totusi complicat. Trebuie sa impuscati formele care vin. Cand trageti veti pierde 10 ammo. Daca impuscati formele atunci cad gloante din ele si voi va puteti incarca arma. Cand ramaneti fara gloante, GAME OVER. Nu o sa pun site-ul aici pentru ca incepe automat cu muzica si nu imi place asta. In schimb, va invit calduros sa jucati BoomStick de pe site-ul oficial apasand AICI.

miercuri, 2 aprilie 2008

Muzica Copiata - Loredana Groza - Simplu - Ionut Cercel

Deci culmea prostiei mi se pare ce o sa spun acuma sincer. Avem melodia de la Simplu - Mr Originality, care a avut succes in Romania da? Bun, acuma Loredana Groza a facut pur si simplu o copie la aceasta melodia, denumita Made in Romania (sau Made in Roumanie nu stiu exact). In primul rand, de ce ai copia o melodie facuta de o trupa romaneasca? In al doilea rand, de ce orice melodie care are cat de cat succes este copiata dup-aia si de un cantaret de manele? Avem Loredana Groza - Made in Romania care seamana super mult cu Simplu - Mr. Originality si apoi avem Ionut Cercel (fiul lui Petrica Cercel, deci va rog frumos sa nu cumva sa il confundati ca doar Petrica Cercel e super mare artist in tara asta) cu Made in Romania. Cat de multa prostie poate sa fie in tara asta? Ascultati si voi. Mai intai Simplu:


Dupa aceea Loredana:



Si bineinteles si maneaua asta:



Va invit de asemenea, insistent sa dati un comment AICI. Este vorba de una din paginile cu "Frumoasa" manea pe trilulilu. Mi se face scarba numai cat vad cat lume spune ca e super tare. Sincer. Prima data cand sunt asa de agresiv dar chiar e prostie mare aici la mijloc. O simt in aer combinandu-se cu nervii mei si ai celor cativa romani care stiu ce inseamna muzica buna, orice gen ar prefera respectivii.

Becali cu Mucii in Fasole (DIN NOU)

Mi se pare foarte interesant Gigi Becali, in special in postura de "om politic". Cand stateam si ma gandeam ca de mult nu a mai facut ceva stupid apare iar in vizorul presei, de aceasta data in legatura cu un proiect pe care acesta l-ar avea pentru marirea pensiilor. Haideti sa vedem mai intai filmuletul (toata intamplarea a avut loc intr-o emisiune Realitatea TV) si apoi sa comentam:



Voua cum vi se pare? Mie mi se pare totusi ca si Andreea Cretulescu a facut o afirmatie pe care nu ar fi trebuit sa o faca, avand in vedere ca ea era moderatoarea emisiunii. Gigi Becali a reactionat in stilul lui caracteristic, crezandu-se miezul pamantului si cel mai important din lume si a facut un gest care ar fi putut sa il faca total diferit daca isi dorea sa iasa el bine. Asa replica moderatoarei nu prea a fost observata si doar Becali a iesit prost din aceasta ecuatie. "O pustoaica, lui Becali, habar n-aveti?" HMMMM, ce mai pot comenta la asta.